Gwen Stefani și Blake Shelton se căsătoresc! „Te iubesc! Am auzit un DA!”

Gwen Stefani și Blake Shelton
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit.

Gwen Stefani și Blake Shelton, doi cântăreți celebri de peste hotare, urmează să se căsătorească, după ce solistul de muzică country și vedeta pov s-au logodit, în urmă cu puțin timp!

După mai bine de cinci ani de relație, Gwen Stefani și Blake Shelton au făcut un pas extrem de important pentru viitorul lor: s-au logodit! Foștii jurați de la „The Voice USA” trăiesc o superbă poveste de dragoste, iar fanii abia așteptau să audă că Blake Shelton a făcut, într-un final, inevitabilul, și a cerut-o de soție pe Gwen Stefani.

Citeste si: Gwen Stefani spune ca a descoperit secretul unei casnicii fericite

Gwen Stefani și Blake Shelton
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit.[Sursa foto: Instagram Gwen Stefani]

Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare ale celor doi, acolo unde fanii au apreciat într-un număr imens fotografiile de-a dreptul emoționante, prin care au imortalizat minunatul eveniment. Deși acum Gwen Stefani și Blake Shelton urmează să devină oficial soț și soție, apropiații cuplului au mărturisit că se comportă ca și când destinele lor ar fi unite încă de la începutul relației.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Acestea sunt cele mai in forma vedete! Uite cum arata in bikini sau in rochite sexy

Gwen Stefani și Blake Shelton
Prima fotografie cu Gwen Stefani și Blake Shelton după ce s-au logodit.[Sursa foto: Instagram Gwen Stefani]

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit! Ce fotografie superbă a postat solistul de muzică country?

În anul 2015 presa din întreaga lume își umplea prima pagină cu următoarea veste: Gwen Stefani și Blake Shelton formează un cuplu.

După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „The Voice USA” cei doi soliști s-au îndrăgostit iremediabil, iar de atunci au fost de nedespărțit. Mai mult, nu doar că apropiații celor doi îi considerau deja soț și soție pe faimoșii soliști, ci și fanii erau de aceeași părere și își doreau ca Blake Shelton să facă acest pas!

Gwen Stefani și Blake Shelton
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au cunoscut pe platourile emisiunii pe care au jurizat-o.[Sursa foto: Instagram Gwen Stefani]

Cu doar câteva săptămâni înainte să primească superbul diamant, alături de cea mai importantă întrebare din viața sa, Gwen Stefani dezvăluia că este extrem de fericită că Blake Shelton este perceput ca fiind soțul

ei, iar în luna aprilie a anului trecut, solista de muzică pop a explicat că își dorește nespus să se căsătorească cu Blake.

„„@blakeshelton da, te rog!”, a scris Gwen Stefani pe Instagram, iar viitorul său soț a redistribuit postarea emoționantă, alături de mesajul: „Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies