Graţiela Duban, tristă la nunta ei! Buchetul de mireasă a avut o eşarfă neagră în semn de doliu pentru mama ei!


Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă atunci când s-a măritat cu Andrei Duban.

 

Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă în cea mai importantă zi a vieţii sale. Actuala membră a trupei Faimoşilor s-a măritat în 2011 cu actorul Andrei Duban, dar nu au fost doar zâmbete cu acea ocazie. (vezi poze sugestive cu apropierea suspectă dintre Graţiela Duban şi Mihai Onicaş la Survivor România)

Citeste si: Cum se epilează concurentele de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

Presa a relatat că Graţiela a plâns în biserică atunci când actorul a dus-o pe aceasta la altar. Graţiela Duban a mărturisit că s-a emoţionat la cununie din cauza mamei ei, care a decedat în urmă cu cinci ani, şi nu a putut să-i fie alături.

Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă la nunta ei: "Am plâns în biserică" 

"Am avut şi un motiv trist pentru care am plâns în biserică. Mama mea a murit în urmă cu cinci ani. Buchetul meu de mireasă conţinea o eşarfă neagră pentru ca mama să fie aproape de mine", a povestit Graţiela Duban.

Citeste si: Grațiela Duban, în hohote de plâns la Survivor România! Nu s-a mai putut abține: „Nu te aud”

Întrebată care a fost momentul preferat de la nuntă, buzoianca a spus: "Dansul meu cu Andrei. Am luat cursuri de dans încă din luna ianuarie". Frumoasa blondă a adăugat: "Ce a fost mai greu a trecut, tot stresul a meritat. A fost o nuntă aşa cum am visat".


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Impresara Anamaria Prodan are planuri mari de viitor. Vrea să adopte un copil!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri