Gorkem “vânează” bărbații familiei Unal

Gorkem “vânează” bărbații familiei Unal
Gorkem “vânează” bărbații familiei Unal

În episodul de astăzi, din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții o vor regăsi pe Gorkem, frumoasa tânără care a avut o scurtă relație cu Omer, dornică să dea curs rugăminților mamei sale, grav bolnavă, și să se întâlnească cu Fatih, în vederea unei eventuale căsătorii.

Gorkem va afla cu stupoare că Fatih este nepotul lui Omer și va trebui să ia o decizie în ceea ce privește o viitoare relație cu chipeșul tânăr. Pe de altă parte, Omer va avea parte de un șoc atunci când va afla, chiar de la nepotul său, că acesta se întâlnește cu Gorkem, la scurt timp după divorțul de frumoasa Doga.

Nursema are sentimente contradictorii după evenimentul neplăcut în care soțul său a fost arestat fapt care a dus la uriașe pierderi financiare pentru familia lor.

Pembe însă, sătulă de situația dramatică pricinuită fiicei sale, de către Umut, îi va face acestuia o propunere greu de refuzat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cum va reacționa Omer atunci când află că Gorkem se întâlnește cu nepotul său și, dacă va accepta Umut propunerea lui Pembe, puteți afla astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies