"Gomora", un serial eveniment, bazat pe fapte reale, are premiera astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

"Gomora", un serial eveniment, bazat pe fapte reale, are premiera astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

"Gomora", o producţie inspirată dintr-o realitatea dură, cea a acțiunilor mafiei italiene, are astăzi premiera, de la 22.00, la Kanal D2.

Producţia este o ecranizare a bestsellerului omonim al lui Roberto Saviano, “Gomorrah”.  Scriitor și jurnalist italian, originar din Napoli, Roberto Saviano a cunoscut succesul internaţional odată cu publicarea acestui roman de non-ficțiune în 2006, prin care denunță activitățile Camorra.

Cartea nu a rămas fără ecou în rândurile mafiei, celebrul scriitor primind numeroase amenințări, ceea ce l-a plasat sub protecția Poliției italiene. Cartea a fost tradusă și publicată în peste 50 de țări și s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare.

Serialul "Gomora” înfățișează o realitate necosmetizată, în care graniţa dintre bine şi rău pare să dispară. Intrigile, luptele pentru putere, trădarea, ura sau, dimpotrivă, iubirea și loialitatea se "împletesc" într-un vârtej al răzbunarilor.

             "Scopul este de a spune o poveste despre puterea organizațiilor criminale printr-o serie de evenimente de familie. În cadrul unei mari saga de familie iese la iveală o realitate complicată; o Camorra antreprenorială, extrem de puternică militar, care instituie un fel de stat totalitar în interiorul statului democratic.

Pe scurt, <Gomora> vorbește despre puterea pe care o are mafia în orașele și în vremurile noastre...(...) Sper ca acestă poveste să ajungă la un public cât mai larg, pentru a ne ajuta să înțelegem că un serial, o carte, o operă de artă pot schimba cursul lucrurilor,”  a declarat Roberto Saviano, creatorul poveştii care stă la baza scenariului serialului "Gomora".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În rolurile principale, telespectatorii Kanal D2 îi vor putea urmări pe Marco d’Amore (Ciro), Fortunato Cerlino (Pietro Savastano), Maria Pia Calzone (Immacolata „Imma” Savastano), Salvatore Esposito (Gennaro "Genny" Savastano) și Marco Palvetti (Salvatore Conte).

Serialul "Gomora", regizat de Stefano Sollima, a fost filmat în Napoli şi împrejurimi, precum și în Barcelona, Milano și Ferrara.

În această seară, în primul episod din ”Gomora”

 

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Ciro Di Marzio (interpretat de Marco D’Amore) este un tânăr ambiţios, omul în ascensiune al șefului Pietro Savastano (Fortunato Cerlino), liderul unuia dintre cele mai puternice grupuri Camorra din suburbiile de nord din Napoli.

Tânărului îi revine sarcina de a-l intimida pe Salvatore Conte (Marco Palvetti), șeful unui clan advers, responsabil pentru sabotarea afacerilor lui Savastano.

Ambuscada produsă generează imediat un răspuns și mai violent și un război sângeros începe între clanuri. Pietro le ordonă oamenilor săi să acționeze direct pentru a-i urmări pe Conte și pe colonelii săi pentru a-i elimina. În timpul atacului feroce, reprezentanţi ai celor două clanuri îşi pierd viața; Savastano este mulțumit; a dat un semnal clar al supremației sale.

            Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, primul episod din serialul "Gomora", numai la Kanal D2. Producția va putea fi urmărită săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, la Kanal D2.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Irina Loghin, mărturisiri neștiute despre Ion Dolănescu! Ce scrisori primea artista de la regretatul interpret de muzică populară? „Mi-a scris de la Dâmbovița.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies