"Gomora", serialul eveniment, bazat pe fapte reale, revine cu un nou episod astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

"Gomora", captivantul serial inspirat din întunecata realitate a acțiunilor mafiei italiene, revine pe micile ecrane ale telespectatorilor Kanal D2 cu un nou episod plin de intrigă și suspans.

În episodul din această seară, renumitele clanuri mafiote, Savastano și Conte, continuă lupta lor pentru supremație, dezvăluindu-ne astfel, prin intermediul serialului "Gomora", realitatea crudă a unei lumi dominate de bătălii pentru putere, loialitate și trădare, ură sau iubire- ingrediente care vor captiva privitorul și-l vor purta într-un vârtej de emoții intense.

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Gomora”, nemulțumirea cuprinde clanul Savastano, în special printre cei care nu îi agreează pe noii recru ți   care îl înconjoară pe Genny (Salvatore Esposito).

Noi <luptători> au preluat puterea peste mai multe zone și lasă impresia că știu să pună lucrurile la punct mai bine decât precedenții. Genny este în dilemă: pe de o parte apreciază eforturile tânărilor recruți, gata de orice, pe de altă parte este în asentimentul vechilor comandanți care se simt nedreptățiți de aprecierea liderului lor. Și Ciro (Marco D’Amore) este cel care încearcă să exploateze această situație pentru a-și țese comploturile și a analiza un climat intern format din comploturi și intimidare.
Imma (Maria Pia Calzone) se teme că celebrul clan Savastano este slăbit de conflicte, și vorbește cu Genny, îndemnându-l să ia lucrurile în propriile mâini. 

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.

 Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies