Gina Pistol și-a arătat burtica de graviduță! "Eu așa mă bucur de tot ce trăiesc acum..."


După o poveste de dragoste de 3 ani, Smiley și Gina Pistol trăiesc cel mai frumos moment al acestei vieți.


In articol:

“Poți spune că sunt doar un om, Că povestea mea-i că toate celelalte”, începe melodia “Acasă” a lui Smiley care trăiește în aceste momente exact versurile pe care le-a scris în urmă cu câțiva ani.

Într-un comentariu pe Instagram, G i na Pistol recunoștea voalat că trăiește o perioada foarte frumoasă din viață ei. Ea și Smiley formează un cuplu de trei ani și au o poveste de dragoste care au

ferit-o de toți ochii curioșilor cât au putut ei de mult. Într-un interviu emoționant au făcut o serie de dezvăluri din viața lor de cuplu, dar și cea de viitori părinți, pentru că da… au recunoscut în fața tuturor că vor deveni părinții unei fetițe, “Noi doi vom deveni părinți!”.

Protagoniştii noştri tocmai s-au întors dintr-o vacanţă în minunată Grecie. Acolo, Gina a făcut o serie de poze și filmări și și-a arătat burtica de gravidă.

Gina Pistol gravida
Gina Pistol și-a arătat burtica de graviduta[Sursa foto: Instagram]

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinții unei fetițe!

Citeste si: Gina Pistol a confirmat sarcina! "Trec printr-o perioadă foarte frumoasă!"

 

Smiley si Gina Pistol
Smiley si Gina Pistol au recunoscut public sarcina[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

Smiley, cu o sinceritate debordantă a precizat că “eu personal încă procesez informația..” și crede că cele mai multe schimbări se vor produce în ceea ce o privește pe Gina. Minunea s-a produs pentru ei în momentul când nici nu își închipuiau că o să se întâmple, pentru că Gina știa că are ceva probleme și medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată. Cu lacrimi în ochi aceasta a precizat că “eu așa mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, adică nu conteza cu ce preț…(..)

Nu îmi venea să cred, îmi era frică să mă bucur! Și am crezut când i-am auzit pentru prima dată inimioară bătând.. Ăla a fost momentul când mi-a fugit pământul de sub picioare… Mie doctorii nu mi-au dat șanse. Eu tot timpul era obosită și creddeam că este o dereglare hormonala și, de fapt, eram însărcinată! Tocmai pentru doctorii mi-au spus că nu am șanse să rămân însărcinată! Și uite că Dumnezeu a avut alt plan! Am făcut un test de sarcina și ieșise o linie perfecat un mai ștearsă și am crezut că n-am făcut ceva bine. (…) Si am avut o zi grea la filmări și am ajuns acasă la 01:30 și m-ai întrebat când ajung acasă și ți-am zi să nu adormi că vreau să vorbim. Și ma ajuns acasă și am luat testul de sarcina și i-am zis lui Andrei.. “Cred că sunt însărcinată!”.

Gina Pistol
Gina Pistol insarcinata[Sursa foto: Captură YouTube]

Smiley: “Vestea asta minunată pe care am primit-o, că vom avea un copil împreună, a fost o mare bucurie pentru amândoi și o mare surpriză.. și am preferat să ținem vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este sigur…(..) Noi am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia… nu știu cum a reușit să apară în presă…”

 


Abonează-te pe

Citește și:

LikeCreata este însărcinată pentru prima dată

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Cum arată Marina Voica la 84 de ani! Vârsta nu i-a schimbat eleganța și pasiunea pentru modă!

Laura Cosoi, primele declarații despre o nouă sarcină: „Facem loc pentru al treilea!”

Bianca Comănici, în rochie de mireasă! Bruneta a cucerit inimile tuturor cu ultima sa apariție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri