Gina Matache, mama Deliei, a ajuns la spital! Ce a pățit artista de muzică populară

Gina Matache
Gina Matache a ajuns la spital

Deși este mereu o fire veselă, Gina Matache a fost nevoită să ajungă de urgență la spital. Ce a pățit mama Deliei Matache.

Clipe grele pentru Delia Matache. Mama acesteia, Gina Matache, a ajuns de urgență la spital. Femeia se află sub supravegherea medicilor.

Nu se știe deocamdată care sunt problemele medicale ale femeii. Gina Matache a ajuns pe mâinile doctorilor și a postat o fotografie în mediul online în care i-a anunțat pe prietenii virtuali și urmăritori că are niște probleme.

„Na belea!”, este mesajul postat de Gina Matache pe contul său de socializare, în timp ce încearcă să își păstreze spiritul optimist în aceste momente dificile.

Mama Deliei
Mama Deliei a ajuns la spital[Sursa foto: Instagram]

Nu este prima oară când Gina Matache ajunge pe mâinile doctorilor. În urmă cu aproximativ un an, mama Deliei povestea pentru site-ul spynews.ro că a avut o tumoră la braț care i-a făcut mari necazuri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îl mai ştii pe Nick, de la N&D? Cum arată acum, la 43 de ani?

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”, a declarat atunci cântăreața de muzică populară.

Delia, reacție dură după ce fanii au criticat-o că cere bani de la Guvern

În ultimele zile, Delia a fost ținta mai multor comentarii, după ce a trimis o scrisoare deschisă Ministerului Culturii, în care a cerut bani de la Guvern pentru lunile în care nu a urcat pe scenă.

Ea a revenit pe rețelele de socializare și a explicat că nu vrea bani pentru ea, ci pentru oamenii din spate, pentru lucrătorii din industria spectacolelor, care n-au mai încasat niciun ban de luni de zile.

Citeste si: Delia, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut anunțul așteptat de toți

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit! Despre instrumentişti, dansatori, sunetişti, tehnicieni, despre oamenii nevăzuţi din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment!

Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei.

E absolut NORMAL să susţin o asemenea petiţie pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăşi această perioadă”, a scris artista pe contul personal e socializare.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Lily Collins se căsătorește! Cum a reacționat familia actriței?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies