Gimnasta Larisa Iordache are coronavirus! Primele declarații după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Larisa Iordache coronavirus
Larisa Iordache a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus.

Gimnasta Larisa Iordache a fost diagnosticată cu noul coronavirus, chiar înainte de a participa la prima competiție din ultimii trei ani.

În urmă cu extrem de puțin timp, gimnasta Larisa Iordache a împărtășit o veste extrem de tristă cu fanii săi: a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, provocat de virusul SARS-CoV-2. Chiar înainte de a participa la o competiție ce se va desfășura la Izvorani, prima sa competiție din ultimii trei ani, de altfel, gimnasta Larisa Iordache a fost obligată, potrivit protocolului să se testeze pentru COVID-19, iar rezultatul nu a fost cel așteptat.

Citeste si: Larisa Iordache luptă contra coronavirus, din linia I! A dat costumele de gimnastică pe uniformă. Felicitări!

Larisa Iordache covid-19
Larisa Iordache, primele declarații după ce a aflat că are coronavirus.[Sursa foto: Facebook Larisa Iordache]

Cu toate acestea, deși rezultatul testului a fost unul pozitiv, tânăra a postat primele declarații pe contul său de Facebook și, pentru a nu crea confuzie, a ținut morțiș să precizeze că se află în izolare la domiciliul său, acolo unde își va petrece următoarele 14 zile.

Citeste si: Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

Cum se simte gimnasta Larisa Iordache după ce a aflat că are coronavirus?

Mai mult decât atât, pentru a-și liniști fanii, sportiva a precizat pe rețelele de socializare că, deși a fost testată pozitiv pentru COVID-19 se numără printre persoanele norocoase, iar referitor la starea sa de sănătate a dezvăluit că are simptome ușoare ale bolii și că a început tratamentul pe care specialiștii i l-au recomandat, pentru a trece cu bine peste această perioadă din viața ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa Iordache arată senzaţional în costum de baie! Campioana la gimnastică s-a pozat la plajă şi la piscină!

Larisa Iordache coronavirus
Larisa Iordache, dezvăluiri despre starea sa de sănătate după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19.[Sursa foto: Facebook Larisa Iordache]

”Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei.

Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul.

Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?!

O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște!

Ceea ce vă doresc tuturor!

  •  

PS… Sper să ne vedem la Naționale!”, a declarat gimnasta Larisa Iordache pe contul său de Facebook, după ce a aflat că are coronavirus.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Diana Bulimar a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă! Fanii Faimoasei de la Exatlon sunt șocați: „E reală poza?” FOTO

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Monica Roșu le-a adus alimente bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus! Fosta Faimoasă de la Exatlon este voluntar pe timpul stării de urgență! FOTO

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies