Gigi Becali, ultimele detalii despre nuntă! Cine sunt invitaţii aşteptaţi la marele eveniment


Gigi Becali, ultimele detalii despre nuntă! Cine sunt invitaţii aşteptaţi la marele eveniment

Cine vine la nunta fiicei lui Gigi Becali.


In articol:

Astăzi, Gigi Becali trăiește cele mai mari emoții din viața sa. Una dintre fiicele sale se căsătorește. Deși toată lumea se aștepta ca latifundiarul din Pipera să aibă peste 1000 de invitați la nunta Teodorei, adevărul este altul.

Omul de afaceri a dezvăluit pe cine a invitat la marele eveniment. Și mirele așteaptă sute de invitați la nuntă.

Citeste si: Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali: „Bine că nu am ieșit, că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele”

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre nunta fiicei lui Gigi Becali! Ce pretenții are milionarul! Lista de invitați se apropie de 1.000 de persoane!

Printre cei 400 de invitaţi se numără şi Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, Mitică Dragomir şi...

Valentina Pelinel, soţia lui Cristi Borcea! Slujba va fi ţinută de un singur Înalt ierarh, dar vor fi prezenţi mai mulţi preoţi şi călugări, în calitate de invitaţi.

Nu sunt aşa o mie de invitaţi! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi prietenii mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu şi Mitică Dragomir. Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică... Atât! Doar trei oameni!", a spus Gigi Becali la RTV.

„O să fie un singur Înalt ierarh, Preasfinţitul Beniamin. O să mai mulţi invitaţi preoţi şi călugări", a mărturisit Becali.

Traian Băsescu va fi marele absent de la nuntă

 

Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”, a mai spus el.


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali: „Bine că nu am ieșit, că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele”

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Detalii de ultimă oră despre nunta fiicei lui Gigi Becali! Ce pretenții are milionarul! Lista de invitați se apropie de 1.000 de persoane!

Gigi Becali a făcut un spital pentru bolnavii de cancer: "Totul este pe gratis. Plătesc eu"

Cine este Romina Geczi, noua concurentă Survivor România? Drama neștiută a Războinicei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri