Ghiță de la Survivor s-a dat de gol! Prietenia  cu Elena a fost ”strategie”


Ghiță Balmuș, alături de ceilalți concurenți eliminați în ultima perioadă, au ajuns din nou pe traseele de la Survivor.


In articol:

În semifinala Survivor Romania, cei cinci concurenți rămași în joc au avut parte de o surpriză: Faimosii și Războinicii eliminați în ultima perioadă, și care se afla și acum în Republica Dominicană, au venit să le facă galerie.

Astfel, între probe, foștii concurenți au discutat și și-au amintit diverse faze din competiție.

La un moment dat, Asiana l-a întrebat pe Ghiță Balmus dacă acum e certat cu Elena, având în vedere desele scandaluri dintre cei doi Faimoși de la Survivor.

Citeste si: Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

Asiana l-a intrebat pe Ghiță cum a devenit prieten cu Elena înainte de eliminarea lui. ”Vă luați în brațe, eu am văzut în filmări și am fost șocata. Cum ați devenit prieteni?”

Momentul de sinceritate al lui Ghiță de la Survivor

Ghiță Balmus de la Survivor a avut un moment de sinceritate, care i-a surpins pe toți. ”Știam că o sa fiu nominalizat, trebuia să joc și eu cumva.

Am văzut că dă în Cezar, m-am dus lângă Elena să nu dea în mine. Să dea în Cezar. Am făcut strategie”, a dezvăluit adevărul Ghiță Balmuș, știind că acum nu mai avea rost să se ascundă. ”Șarpele”, au spus râzând ceilalți foști concurenti care l-au auzit.

Citeste si: Cristina Șișcanu, schimbare spectaculoasă de look! Ce și-a făcut soția lui Mădălin Ionescu

Ghița Balmuș și Elena Ionescu, jigniri la Survivor România

La Survivor, în tabăra Faimosilor, sunt de notorietate certurile dintre Ghiță Balmuș și Elena Ionescu. De multe ori, acestea se lasau cu jigniri.  ”Nu îți mai suport vocea asta, parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc pe cel care se încumetă. Eu când ies de aici, te tund cheală”,  a tunat Ghiță, care s-a luat și de viața personală a cântăreței.  ”Mă considera rea, incomodă probabil și, de aceea, a încercat să îmi arunce la fileu că sunt singură, că de aia, am rămas cu un copil sau am fost părăsită de soțul meu, adică, niște lucruri pe care nici măcar nu le cunoaște și le dă doar ca să aibă un argumennt ca să încerce să mă intimideze, să vadă cum clachez”,  a conchis Elena, care nu a rămas nici ea datoare și l-a ”alintat” pe colegul ei...”Ghițela”.

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Ghița Balmus a vorbit despre strategii si alianțe după ce a ieșit de la Survivor

După eliminarea din competiție, Ghiță Balmus de la Survivor avea să vorbească mai mult pe marginea acestui subiect și să explice de ce a trebuit să facă anumite afirmații, dar și alianțe.

”De când am ieșit de la Survivor România, am încercat să mă uit pe mesaje, să văd cum percep oamenii concursul din exterior și, mi-am dat seama că oamenii uită un lucru. Nu observă că în show-ul acesta este și pe parte socială, că trebuie să faci orice pentru a supraviețui, așa cum este și numele emisiunii, să își găsești hrană, să te adaptezi la condiții, să faci alianțe de la o săptămână la alta pentru a te salva și, foarte important, să câștigi pe traseu, fiindcă dacă acolo luai puncte și aveai imunitate, nu te mai dădea nimeni afară din competiție”,  a declarat Ghiță la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

CITEȘTE: La cât timp se curăță ACVARIUL

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri