Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric


Criminalul din Caracal a ajuns la Institutul Național de Medicină Legală.

Gheorghe Dincă, cel care susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu a fost adus în această dimineață la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a fi expertizat psihiatric. Specialiștii urmează să spună dacă cel supranumit criminalul din Caracal suferă sau nu de o boală psihică și dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

Criminalul din Caracal a fost scos din penitenciarul Jilava şi adus la Institutul Național de Medicină Legală.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Gheorghe Dincă a mai fost internat de mai multe ori la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde medicii l-au diagnosticat cu sindrom anxios depresiv.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Acesta este obiectul pe care Alexandra l-a strâns tare în mână când s-a rugat să fie salvată... Pe el i-au curs lacrimile! FOTO!

Citeste si: Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

Diagnosticul principal la externare a fost acela de "Tulburări organice de personalitate și de comportament datoritae unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale", iar ca diagnostice secundare: "Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică".

Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri