Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească: „Dacă se apropie un preot de el, e nenorocire”


Ce vrea să facă Gheorghe Dincă.


In articol:

Gheorghe Dincă a avut o cerere neobișnuită pentru anchetatori. Criminalul din Caracal, care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu a cerut să vină un preot la el.

Gheorghe Dincă vrea să se spovedească, dar a primit interdicție. Motivul pentru care oamenii legii nu sunt de acord să lase niciun slujitor al Domnului să stea de vorbă cu criminalul este incredibil.

Citeste si: Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”

Citeste si: O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Citeste si: Informaţii BOMBĂ de ultim moment! NU Gheorghe Dincă le-ar fi omorât pe fete! Vezi pe cine protejează! Dezvăluiri incredibile!

Avocatul familiei Luizei Melencu, despre cererea lui Dincă

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, a dezvăluit într-o emisiune de la România TV, că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în faţa unui preot, însă, a fost refuzat de anchetatorii care i-au făcut suspectului nenumărate concesii de când a fost încătușat.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori

ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit!

Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios.
Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”
, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, relatează România TV.


Abonează-te pe

Citește și:

Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Informaţii BOMBĂ de ultim moment! NU Gheorghe Dincă le-ar fi omorât pe fete! Vezi pe cine protejează! Dezvăluiri incredibile!

Alexandra Măceşanu trăiește! Patroana unui bar din Italia: „A intrat de două ori la mine şi a spus : „Te rog frumos, ajută-mă, ajută-mă!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri