Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță
Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță

Getuța Sterp se înțelege foarte bine cu socrii ei și cu familia soțului său. Într-un vlog pe care sora cea mică a lui Culiță l-a postat, ea a spus că Sebi are o familie mare și toți se înțeleg foarte bine între ei.

În momentul în care ambele familii s-au strâns la masă, părea că ar fi fost o repetiție la nunta care a avut loc în luna octombrie. Getuța Sterp este foarte fericită în momentul actual, după ce a avut parte de marele eveniment cu bărbatul pe care îl iubește, acum s-a mutat la casa ei, iar lucrurile merg în direcția bună pentru sora mai mică a lui Culiță.

Citește și: Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său

În momentul actual, Getuța Sterp locuiește sub același acoperiș cu familia lui Sebastian și s-a integrat perfect. Ea gătește cu bunica lui, face prăjituri și se ocupă de treburile casnice la fel cum făcea la mama Geta.

În urmă cu puțin timp, într-una dintre filmări, Getuța a fost surprinsă făcând mâncare de către soțul ei, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi.

Soțul Getuței i-a spus să nu mai plângă, deoarece este lângă ea, iar sora mai mică a lui Culiță i-a răspuns că plânge după el chiar și când este aici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Sebi: "Nu mai plânge că sunt aici!"

Getuta: "Iți dai seama ce plâng după tine și când ești aici, apoi când ești plecat, iubire!", a fost dialogul dintre cei doi.

Citește și: “M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp
Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, sprijinit de familie

Getuța se afla la bucătărie, unde toca ceapa pentru pizza. Vlog-ul a fost făcut înainte de accidentul la care a luat parte fratele ei, dar Getuța l-a postat la puțin timp după. Mai mulți membri ai familiei au postat diverse lucruri în mediul online, unde au vrut să arate tuturor că viața este plină de urcușuri și de coborâșuri.

Cu toate acestea, pentru Culiță Sterp există și o parte bună, deoarece a scăpat de dosarul penal. Cântărețul nu a ieșit până acum public să facă vreo declarație, ci a vorbit prin intermediul logodnicei sale, care a făcut public un mesaj pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: În ce condiții poate scăpa Culiță Sterp, după accidentul rutier în care a fost implicat. Ce se va întâmpla cu artistul

Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp
Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Culiță Sterp a făcut accident cu mașina, în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies