George Simion va avea o nuntă de proporții. La ce costuri se ridică evenimentul cu peste 10.000 de persoane


Pe data de 27 august, George Simion și Ilinica Munteanu își vor sărbători nunta. Liderul AUR a anunțat programul care se va desfășura în acest weekend. Politicianul a declarat că invitații vor avea parte de multe surprize.


In articol:

S-au investit bani mulți în acest eveniment, la care Simion și viitoarea lui soție așteaptă peste 10.000

de invitați.

Ce activități neașteptate vor fi la nunta lui George Simion

george simion ilinca munteanu

George Simion și viitoarea lui soție, Ilinca Munteanu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 27 august 2022. „Către tine, Sfinte Mucenice Fanurie, înălțându-ne gândurile, noi, păcătoșii, cu umilință și cu căldură te rugăm"

Liderul AUR a ales să organizeze nunta în comuna Oveselu, în satul Măciuca, din județul Vâlcea.

Evenimentul va fi unul grandios, cu multe activități și la care vor participa mii de oameni. Accesul la locație se va face prin intermediul unei brățări, similar cu intrarea la un festival. Brățările vor fi inscripționate cu motive tradiționale, pe care scrie Ilinca și George, dar și mesajul „Uniți pentru iubire”. Nunta lui Simion nu va semăna cu o nuntă obișnuită, deoarece nuntașii vor avea parte de activități diverse, pentru toate vârstele.
Muzica va fi oferită de artiști celebri de la noi din țară, precum Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu și mulți alții. De asemenea, va fi și muzică folk și rock, cântând trupa Pheonix, Adrian Naidin și Maria Gheorghiu. Și copiii se vor bucura de activități la acest eveniment, existând ateliere de călărie, desen și sculptură și chiar un teatru de păpuși. Cele mai neașteptate activități care vor avea loc la nunta lui George și a Ilincăi vor fi balonul cu aer cald și demonstrația ecvestră. Mai mult, invitații vor lua parte la un spectacol cu daci și romani. Astăzi va avea loc cununia civilă a celor doi îndrăgostiți, la primăria Măciuca.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum” Cu ce vor fi serviți invitații de la nunta lui George Simion

george simion nunta maciuca

Locația unde va avea loc nunts lui George Simion

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Au ordin să nu participe”. George Simion, noi detalii despre nunta sa. La marele eveniment au fost invitate aproximativ 10.000 de persoane

Liderul AUR a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat amploarea celui mai important eveniment din viața sa. Politicianul se așteaptă la peste 10.000 de oameni prezenți, deoarece a făcut un anunț pe Facebook, în care se putea înscrie oricine voia să le fie alături lui și Ilincăi. George Simion a pregătit un eveniment cu preparate alese, din toate colțurile țării, pentru a le oferi invitaților o experiență de neuitat. Cei ce vor lua parte la eveniment se vor bucura de tocană de vânat, preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, mititei.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguţă cu brânză şi mămăliguţă cu sarmale şi grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente. Aşa că avem mere de la Voineşti, din Dâmboviţa şi de la Rădăşeni din Fălticeni şi avem pepeni de la Amara, din Ialomiţa”, a declarat George Simion.

Ce sumă mare de bani a cheltuit George Simion pe nuntă

george simion nunta

Unde își va face George Simion nunta

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cu ce se albesc rufele îngălbenite. Ingredientul se află chiar în bucătăria ta

Politicianul a ales să declare și câți bani a cheltuit pentru nunta sa. Liderul AUR susține că, până acum, cheltuielile au fost în jur de 12.000 de euro. George Simion afirmă că această sumă provine din donații sau din cadoul nașilor. Se explică de ce politicianul a cheltuit atât de mult, existând numeroase activități, mâncare și băutură. De asemenea, Simion a precizat că doar legumele au costat 7.000 de lei. George Simion este cunoscut pentru intervențiile live pe care le face pe rețelele de socializare. Așadar, nici nunta sa nu va lipsi și va fi transmisă live.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce ingredient trebuie pus în mâncarea de fasole pentru a nu te balona

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum se menține Monica Anghel în formă, la 51 de ani. La ce aliment a renunțat vedeta

Metrorex are noi probleme. Metrourile vor circula cu 5 km/h

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri