George Ogăraru a împărțit aceeași cameră cu Ilie Dumitrescu! Cum se înțelegeau cei doi sportivi? „Am respirat numai parfumuri din astea scumpe.”

George Ogăraru a împărțit aceeași cameră cu Ilie Dumitrescu! Cum se înțelegeau cei doi sportivi? „Am respirat numai parfumuri din astea scumpe.”
George Ogăraru a împărțit aceeași cameră cu Ilie Dumitrescu! Cum se înțelegeau cei doi sportivi? „Am respirat numai parfumuri din astea scumpe.”

Mister Ilie Dumitrescu este recunoscut pentru pasiunea sa pe care o avea pentru modă.

George Ogăraru și Ilie Dumitrescu sunt două nume mari ale fotbalului românesc, făcând parte din generația de aur și reușind de-a lungul carierei lor să aducă victorii semnificative pentru echipa României. Acum, însă, atât George Ogăraru, cât și Ilie Dumitrescu s-au retras din activitate.

Dacă George Ogăraru este în prezent coordonator al centrului de copii și juniori al CSA Steaua București, Ilie Dumitrescu ocupă în prezent funcția de analist sportiv.

Invitat în cadrul podcastului „Vreau să știu”, George Ogăraru a povestit întâmplări din timpul carierei sale de fotbalist, vorbind despre colegul său de breaslă, Ilie Dumitrescu.

George Ogăraru, un admirator de-al lui Ilie Dumitrescu

Citește și: „Mama a venit cu o portocală acasă, să o împartă la 5 copii! Câte o felie ne-a dat.” Mircea Lucescu, copilărie marcată de lipsurile materiale!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

George Ogăraru a împărțit aceeași cameră cu Ilie Dumitrescu! Cum se înțelegeau cei doi sportivi
George Ogăraru [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există și acest risc să-ți pierzi capul când vii într-un oraș mare.” Adrian Cristea, mărturisiri sincere despre familia sa. Care este cel mai mare regret al sportivului

În ceea ce îl privește pe Ilie Dumitrescu, acesta este unul dintre cei mai eleganță fotbaliști români, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcat prin pasiunea pe care o avea pentru costumele de lux.

Având porecla de „Mister”, Ilie Dumitrescu surprindea cu fiecare apariție a sa, fiind mereu la patru ace, atunci când nu era pe teren. Această pasiune pentru modă a atras și admirația lui George Ogăraru, care i-a fost coleg de cameră.

Am stat cu el în cameră și am respirat numai parfumuri din astea scumpe. Îmi explica cum e treaba cu moda. Am mers cu el, țin minte, să își cumpere costum.

Am intrat și am stat vreo 45 de minute, o oră cred că am stat în magazin. Până când a probat toate costumele, eu nu aveam treabă cu costumele, dar căscam gura. Eram tânăr și am învățat și eu de la el. Am pierdut șansa să fac cumpărăturile. Atunci aveai o zi în care te duceai și făceai cumpărăturile, era bucuria cantonamentului. Eu am stat după ei, din respect pentru ei și admirație, am stat și m-am uitat cum și-a probat toate costumele
.”, a povestit fotbalistul.

George Ogăraru a împărțit aceeași cameră cu Ilie Dumitrescu! Cum se înțelegeau cei doi sportivi
Ilie Dumitrescu [Sursa foto: Facebook]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„O fi fost pe bani mulți. Mâine-poimâine ajunge așa, ca noi, la bătrânețe.” Rică Răducanu, marele absent de la nunta lui Ianis Hagi. Mesajul transmis tânărului, la câteva zile după eveniment!

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies