George de la Puterea Dragostei, gelos nevoie mare pe Mădălina și... Rareș!


O dispută pe cinstea avut loc la Puterea Dragostei, între Mariana, George și Mădălina. Se pare că motivul principal a fost gelozia lui George.


In articol:

Concurenții din casa Puterea dragostei au început să aibă din ce în ce mai multe discuții în contradictoriu pe diverse teme. Ultima dezbatere, pare a fi o dezamăgire mascată în gelozie, am putea spune, din partea lui George.. pentru nimeni alta decât Mădălina. Mărul discordiei a fost faptul că Mădălina a fost în camera roșie cu Rareș, chiar dacă cei doi nu formează un cuplu.

George de la ”Puterea Dragostei” este gelos pe Rareș?!

Aflată în platoul emisiunii Cristina Mihaela a încercat pe cât posibil să afle mai mute detalii de la George, și mai ales ce anume l-a deranjat atât de tare avand în vedere că timpul petrecut de cei doi în camera roșie a fost de... maximum 3 minute.

Cristina Mihaela: “George, tu ești suparat pe Mădălina?”

George: “Oarecum… De ceea ce văd raportat cu ceea ce am vorbit..”

(…)

Mădălina nu asteptă prea mult și îi da replică lui George: “Te joci cu focul! Îți spun eu! Atâta timp cât te comporți așa…”

Cei doi poartă o conversație de-a șoarecele și pisica, total în contradictoriu. Vizibil deranajată de întrega situația, aflându-se și ea pe canapea Mariana precizează: “George este foarte deranjat că eu o influențez pe Mădălina, după spusele lui în ceea ce privește pe Rareș.”

George: “Se vede cu ochiul liber lucrul asta și i-am arătat până și Mădălinei!”

Citeste si: Andreea Raicu, acuzată că a fost plătită să spună că mama sa are Covid-19: "Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea..."

 

Mariana: “Din moment ce au am văzut stările prin care trece Mădălina și eu nu am văzut-o fericită în unele zile în care am fost libere, el nu poate să vină aici si sa îmi spună că el că eu nu-l vreau pe el langa ea! Nu știe ce simte Mădălina! Nu știe ce a făcut Mădălina! Și cât a plâns din cauza lui și din reacțiile pe care le are la adresa lui. Dacă vrea să vorbesc, vorbesc!”

Citeste si: Berna, amănunte neștiute despre relația cu Philip de la Puterea Dragostei: „Am văzut cu cine m-ai înșelat!”

 

Mădălina a caracterizat tot comportamentul și supararea lui George, că ale unui copil de doi ani.

Concluzia lui George a fost: “Din ceea ce am văzut eu, Maria nu mă vrea lângă prietenă ei cea mai bună și nici nu pot s-o condamn, dar nici nu pot să îi dau dreptate!


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea plânge în hohote și este consolată de Ayan, noul concurent de la Puterea dragostei!

Incredibil! De ce își ține Oana Sârbu copilul ASCUNS vreme de atâția ani

Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Andreea Antonescu, motivul real pentru care nu a divorțat de Traian Spak: „Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri”

Ce ar trebui să schimbi la tine în această primăvară în funcție de zodia în care te-ai născut?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum se face pateul de casă. Rețetă pentru cel din pui, dar și pentru cel din porc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri