George de la Puterea Dragostei, gelos nevoie mare pe Mădălina și... Rareș!


O dispută pe cinstea avut loc la Puterea Dragostei, între Mariana, George și Mădălina. Se pare că motivul principal a fost gelozia lui George.


In articol:

Concurenții din casa Puterea dragostei au început să aibă din ce în ce mai multe discuții în contradictoriu pe diverse teme. Ultima dezbatere, pare a fi o dezamăgire mascată în gelozie, am putea spune, din partea lui George.. pentru nimeni alta decât Mădălina. Mărul discordiei a fost faptul că Mădălina a fost în camera roșie cu Rareș, chiar dacă cei doi nu formează un cuplu.

George de la ”Puterea Dragostei” este gelos pe Rareș?!

Aflată în platoul emisiunii Cristina Mihaela a încercat pe cât posibil să afle mai mute detalii de la George, și mai ales ce anume l-a deranjat atât de tare avand în vedere că timpul petrecut de cei doi în camera roșie a fost de... maximum 3 minute.

Cristina Mihaela: “George, tu ești suparat pe Mădălina?”

George: “Oarecum… De ceea ce văd raportat cu ceea ce am vorbit..”

(…)

Mădălina nu asteptă prea mult și îi da replică lui George: “Te joci cu focul! Îți spun eu! Atâta timp cât te comporți așa…”

Cei doi poartă o conversație de-a șoarecele și pisica, total în contradictoriu. Vizibil deranajată de întrega situația, aflându-se și ea pe canapea Mariana precizează: “George este foarte deranjat că eu o influențez pe Mădălina, după spusele lui în ceea ce privește pe Rareș.”

George: “Se vede cu ochiul liber lucrul asta și i-am arătat până și Mădălinei!”

Citeste si: Andreea Raicu, acuzată că a fost plătită să spună că mama sa are Covid-19: "Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea..."

 

Mariana: “Din moment ce au am văzut stările prin care trece Mădălina și eu nu am văzut-o fericită în unele zile în care am fost libere, el nu poate să vină aici si sa îmi spună că el că eu nu-l vreau pe el langa ea! Nu știe ce simte Mădălina! Nu știe ce a făcut Mădălina! Și cât a plâns din cauza lui și din reacțiile pe care le are la adresa lui. Dacă vrea să vorbesc, vorbesc!”

Citeste si: Berna, amănunte neștiute despre relația cu Philip de la Puterea Dragostei: „Am văzut cu cine m-ai înșelat!”

 

Mădălina a caracterizat tot comportamentul și supararea lui George, că ale unui copil de doi ani.

Concluzia lui George a fost: “Din ceea ce am văzut eu, Maria nu mă vrea lângă prietenă ei cea mai bună și nici nu pot s-o condamn, dar nici nu pot să îi dau dreptate!


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea plânge în hohote și este consolată de Ayan, noul concurent de la Puterea dragostei!

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Andreea Antonescu, motivul real pentru care nu a divorțat de Traian Spak: „Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri”

Roxana Nemeș și Elena Marin au rupt prietenia! Cântăreața aruncă vorbe grele: „Aveți grijă cine bagă vorbe!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 3 martie 2021! Află ce zodie primește vești triste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri