„Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă?”. George Buhnici nu se află la primele comentarii discriminatorii. Jurnalistul, comentariu jignitor asupra persoanelor din Ucraina

George Buhnici

George Buhnici, declarație despre război

În momentul actual, George Buhnici este un subiect foarte controversat, deoarece a făcut o serie de afirmații în legătură cu femeile care merg la plajă și au vergeturi. Jurnalistul a fost de părere că acestea ar trebui să meargă mai des pe la sală, pentru a-și rezolva aceste probleme.

Aspectele jurnalistului au fost eronate și se pare că nu este prima dată când face un comentariu răutăcios. Internauții i-au atras imediat atenția, iar părerile nu au încetat să curgă.

Citeste si: „Sunteți un om mic. Vergeturile nu se rezolvă la sală”. Iulia Albu și Carmen Tănase, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

Ce a declarat George Buhnici despre războiul din Ucraina

După comentariile care au instigat la misoginism, în urmă cu câteva zile, jurnalistul a stârnit mai multe reacții, iar internauții nu au putut să ignore ceea ce George Buhnici a declarat.

 Se pare că nu este la prima abatere, iar lipsa lui de empatie se poate observa foarte clar, după ce a vorbit, în contextul războiului din Ucraina, despre lucruri care erau spre interesul lui.

George Buhnici
George Buhnici, comentariu lipsit de empatie[Sursa foto: Facebook]

George Buhnici a dat o declarație de-a dreptul șocantă, iar cuvintele lui au uimit pe toată lumea. Într-o discuție, care avea la bază cryptomonedele, jurnliastul a avut un dialog cu un internaut, iar ceea ce a spus, nu a exprimat decât lipsa de empatie pe care a oferit-o.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

George Buhnici:  „ Black Friday la crypto, dar pentru mulți e prea iefin și vor aștepta să se dubleze”.

Utilizator Twitter: „ Mor oameni, dar ok, hai să facem profit”.

George Buhnici: „ Nu văd legătura. Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”.

Citeste si: George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale

George Buhnici
George Buhnici a făcut o declarație, în urmă cu câteva luni[Sursa foto: Facebook]

George Buhnici și-a cerut scuze, după ce un internaut i-a atras atenția

După ce i-a fost atrasă atenția, în legătura cu comentariul lipsit de respect, George Buhnici a postat din nou pe Twitter și și-a cerut scuze pentru ceea ce a spus.

„Îmi pare rău că am vorbit de crypto într-un moment nepotrivit. Am greșit, le mulțumesc celor doi oameni care mi-au scris în privat că mă atenționează că nu e momentul potrivit”, a declarat George Buhnici, la acel pe moment, pe Twitter.

Citeste si: Jurnalista Elena Cristian a murit! George Buhnici, anunţ trist în urmă cu puţin timp

 

 

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Maria Cârneci a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un părinte bun. Cum și-a crescut artista fiul: „L-am crescut așa de frumos și mereu am vorbit cu el ca și cu un prieten.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies