Gentile HOT pentru sezonul rece! Iata ce trebuie sa ai!


Iulia Albu iti da sfaturi de stil. Iata ce genti sa porti in acest sezon.

 

Mari sau mici, din piele naturala sau artificiala, cu sau fara blanita, lungi sau scurte, gentile fac furori sezonul acesta! Ati apucat deja sa va duceti cu gandul mai departe, nu-i asa?
Mai ales ca in ultima vreme, creatorii de moda au inceput sa se gandeasca din ce in ce mai mult si la femeile care poarta in geanta ceva mai mult de… un telefon si un card, eventual pe cel al iubitului/sotului/finantatorului etc.
Designerii promoveaza in prezent modele mai incapatoare si mai rezistente, potrivite pentru femeile… PUTERNICE.
Citeste mai multe aici.

Mari sau mici, din piele naturala sau artificiala, cu sau fara blanita, lungi sau scurte, gentile fac furori sezonul acesta! Ati apucat deja sa va duceti cu gandul mai departe, nu-i asa?Mai ales ca in ultima vreme, creatorii de moda au inceput sa se gandeasca din ce in ce mai mult si la femeile care poarta in geanta ceva mai mult de… un telefon si un card, eventual pe cel al iubitului/sotului/finantatorului etc.Designerii promoveaza in prezent modele mai incapatoare si mai rezistente, potrivite pentru femeile… PUTERNICE.

Citeste mai multe aici.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare" Vezi care e concurenta pe care o doreşte lângă Livian! "Ea e"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri