Gândurile lui Mircea Radu înainte de a deveni părinte. Cum a fost pentru el această transformare: “Asta am simțit.”

Gândurile lui Mircea Radu înainte de a deveni părinte. Cum a fost pentru el această transformare: “Asta am simțit.”
Gândurile lui Mircea Radu înainte de a deveni părinte. Cum a fost pentru el această transformare: “Asta am simțit.”

Mircea Radu a vorbit despre momentul în care a devenit părinte.

Mircea Radu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV încă în momentul în care realiza mai multe emisiuni despre iubire, a ajuns și el să trăiască acest sentiment pe propria piele și să fie fericit și împlinit, pe plan personal, cu frumoasa familie pe care o are. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor, Mircea Radu duce o viață liniștită și a dat aglomerația Capitalei pe liniștea din Piatra Neamț, acolo unde își desfășoară activitatea aproape în totalitate online.

Este căsătorit cu medical oncolog Raluca Olaru, iar aceștia au împreună și doi copii, care i-au schimbat viața.

Gândurile lui Mircea Radu de când a devenit tată

Citește și: „Iartă-mă, Mircea. L-am văzut.” Ce legătură este între Gabriela Cristea și Mircea Radu? Tavi Clonda a mărturisit totul

Mircea Radu
Mircea Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mircea Radu. „Am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Invitat în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, pe lângă viața personală și profesională despre care a discutat, dar și toate planurile de viitor pe care le are și evenimentele importante de până acum, Mircea Radu a atins și un subiect sensibil, despre copiii săi, și a recunoscut că înainte să devină tată gândurile sale erau în altă parte, deoarece, până în momentul în care nu ești părinte, nu ai dezvoltată nici acea dragoste în tine specifică lor.

Nu a trăit aceste sentimente puternice până când Dumnezeu nu i-a oferit primul, apoi al doilea copil, astfel a mărturisit că a simțit cum ceva pur și simplu a crescut în el în momentul în care a devenit tată.

“Gândurile mele erau în altă parte. În tine, ca nepărinte, încă nu există acea dragoste care apare în momentul în care ai copii. Numai Dumnezeu știe. pur și simplu asta am simțit.

E ceva crescut în mine în momentul în care i-am avut eu pe cei doi ai mei.”, a spus Mircea Radu.

În urmă cu ceva timp, fostul prezentator TV a mai vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi, în cadrul unui alt interviu, astfel că, din cei doi părinți, el este cel mai puțin permisiv, dar, cu toate acestea, se poate cataloga undeva la mijloc.

Relația dintre ei este bazată pe multă dragoste, iar în momentul în care el îi asigură de acest sentiment, primește înapoi același lucru.

Mircea Radu
Mircea Radu[Sursa foto: Facebook]

 Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cine este Mircea Radu. „Am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies