Gala Tinerilor Designeri are loc in luna martie, la Bucuresti


Gala Tinerilor Designeri, Romanian Fahion Design Talent Competition, se va organiza la Bucuresti in perioada 7 martie- 11 martie.

Gala Tinerilor Designeri Romanian Fahion Design Talent Competition a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru editia din primavara acestui an. Asteptat cu mare interes de pasionatii de fashion si toti cei care lucreaza sau vor sa intre in industria modei, Gala va oferi ocazia tuturor designerilor tineri (care au avut cel mult 3 prezentari de moda pana la data Galei RFDTC) sa faca dovada maiestriei si talentului lor.

Romanian Fashion Philosophy este, in acest moment, cel mai bun eveniment de moda din Romania”, declara designerul si juratul de la “Bravo, ai stil!”, Catalin Botezatu.

La gala se pot inscrie designerilor tineri, care au avut cel mult 3 prezentari de moda pana la data Galei la RFDTC, absolventi ai scolilor de invatamant de specialitate, facultatilor de moda, de stat sau private, departamentelor foto, dar si fotografilor independenti de moda care doresc sa participle la cel mai important eveniment gandit pentru pionierii modei.

Proiectul isi propune sa asigure participarea unui numar de aproximativ 30 de tineri designeri, aproximativ 6 fotografi de moda, aproximativ 6 Facultati de moda si sa atraga in sala aproximativ 1000 de spectatori.

Anul acesta, cei mai buni dintre participanti si expozanti care vor participa la Gala RFDTC (Romanian Fashion Design Talent Competition) vor fi premiati. Dincolo de profesionalism si viziune, ceea ce se va prezenta inseamna diversitate, calitate, responsabilitate, excelenta.

In afara tematicii alese si a beneficiilor oferite comunitatii, Gala RFDTC implica atat tinerii designeri si fotografii, cat si parteneri strategici: presa de specialitate, publicul romanesc, invitati speciali din tara si din strainatate.

Proiectul promoveaza intoarcerea la cultura si promovarea valorilor romanesti, sustinerea artistilor, in special a celor tineri, aflati la inceput de drum, care studiaza sau activeaza in domeniul artelor. In cadrul proiectului se va sprijini imbunatatirea perceptiei publicului larg asupra artei contemporane si atragerea publicului catre produsele “Fabricat in Romania”.


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Badulescu, indragita jurata de la „Bravo, ai stil!”, premiata la Gala Femei de Succes

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Silvia Ionita si Iulia Albu, premiate la Gala Celebrity Awards „Femei de succes”

Cum a fost la EVENING FASHION GALA Fall/Winter 17/18

Bomba in televiziune! Alex Velea, noul star Kanal D ! Artistul a semnat cu postul de televiziune si s-a alaturat show-ului “Bravo, ai stil!” Nu ratati o noua Gala incendiara...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri