Gala AVANPREMIERE, la a 18-a ediţie, ajunge la Cinema City din AFI Cotroceni


Cea de-a 18-a ediţie a Galei AVANPREMIERE, cel mai important eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălăţescu, va avea loc joi, 22 iunie 2017, începând cu ora 20.00, în imensul spaţiu din Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni, reunind vedete, jurnalişti, bloggeri şi iubitori ai modei Made in Romania.

Ca de fiecare dată, şi această ediţie aduce sub aceeaşi umbrelă branduri cunoscute ale industriei de modă din România, alături de debutanţi care, cu siguranţă, vor deveni nume de referinţă în domeniu.

Evenimentul de modă Gala AVANPREMIERE a fost gândit ca o formă de studiu a artei spectacolului de fashion, pentru a prezenta creaţiile designerilor români de valoare şi de a aduce moda autohtonă mai aproape de publicul său.

Gala AVANPREMIERE este singurul eveniment de fashion transmis LIVE în ultimii ani. Şi în această ediţie poate să fie vizionat live pe Eva.ro. În plus, o să poată fi vizionat şi pe Facebook, pe pagina A List Magazine - o nouă premieră.

În cadrul ediţiei cu numărul 18, opt designeri talentaţi îşi vor prezenta colecţiile 2017-2018 într-un spaţiu neconvenţional, cu accente futuriste: Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni - unul dintre cele mai cool locuri din Bucureşti.

Numele selectate de Alin Gălăţescu pentru această a 18-a ediţie - devenind cu aceasta cel mai longeviv eveniment de fashion de valoare din România – sunt:

Marie Ollie by Don Arthur, Laurenţiu Bârzoi (şepci: Mădălina Vlad) - revelaţia precedentei ediţii unde a avut un debut fulminant, Alexandra Calafeteanu (accesorii: Wild Inga), Studio Cabal, Lia Aram. Debuturile acestei ediţii sunt: Aleha Toncea (încălţăminte: Hannami), Ana Maria Saragia (accesorii: Ana Irina Nistor) şi Olga Cataranga - Republica Moldova.

“Moda în România este un domeniu atât de dinamic şi eclectic, încât uneori am impresia că îmi e greu să ţin pasul cu toate noutăţile şi schimbările. Mă bucură teribil efervescenţa din ultimii ani şi sunt un fan al designerilor români pe care încerc, prin această serie de evenimente, să îi cunosc mai bine şi să îi prezint şi publicului. Eu cred în Moda Românească!”, a declarat Alin Gălăţescu, jurnalist şi analist de modă, fondator al Galei AVANPREMIERE.


Abonează-te pe

Citește și:

Anda Adam, agitata in culise la Fashion Week! Artista si-a prezentat colectia de costume de baie super sexy! Sotul Sorin a ajutat-o cu pregatirea manechinelor – Video Exclusiv!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Andreea Dogaru isi prezinta noua colectie in prima seara la Bucharest Fashion Week!

Bucharest Fashion Week revine!

Romanian Fashion Philosophy AW17/18 - a doua editie, 21-24 martie 2017, Palatul Bragadiru Bucuresti

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 19 ianuarie 2021! O zodie pică un examen important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri