Gagea îi mărturisește Virginiei ce anume o atrage la ea. Cei doi au avut o discuție serioasă și surprinzătoare „Nu vreau să mă mai grăbesc indiferent de persoană”

Gagea îi mărturisește Virginiei ce anume o atrage la ea. Cei doi au avut o discuție serioasă și surprinzătoare „Nu vreau să mă mai grăbesc indiferent de persoană”
Gagea îi mărturisește Virginiei ce anume o atrage la ea. Cei doi au avut o discuție serioasă și surprinzătoare „Nu vreau să mă mai grăbesc indiferent de persoană”

Gagea și Virginia au avut o discuție cu privire la ce anume îl atrage la tânără.

Virginia și Gagea s-au întâlnit în cadrul unei discuții, iar tânărul i-a mărturisit de ce anume este atras de  ea, iar  Virginia a ținut să îl întrebe ce fel de tipar preferă la o fată.

Gagea: Mi-a plăcut, cum am spus și în casa noastră, în casa băieților, în primul rând, fizicul tău. Îmi place că ești brunetă, șatenă. Îmi place de tine, fizionomia ta, corpul tău.

Să nu sune ciudat.

Virginia: Până acum ai zis doar fizic, dar ca și caracter...

Gagea: Urma să zic. Îmi place că nu vorbești mult, aiurea, iar dacă te bagi în seamă cu cineva eviți să te cerți, ești calculată.

Virginia: Păi tu asta cauți? Ai spus despre fosta ta iubită că nu era liniștită, din câte îmi amintesc, nu?

Gagea: Da, era mai energică. Și cumva mă obosea, dar nu vreau să deschidem subiecte.

Virginia:   Nu de ea, zic așa ca tipar. Îți place mai liniștită sau mai...

Gagea: Să fie la mijloc. Să aibă puțin din toate. Nu aș avea vreo treabă dacă suntem împreună să stai cu băieții de vorbă, atâta timp cât nu se dă curs în alte circumstanțe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Virginia îl întreabă pe Gagea ce spune de apropierile lui Robi față de ea

Citește și: Julia, invitată de Gagea în Camera Roșie. Reacția surprinzătoare a tinerei. “Puteai să profiți de Camera Roșie și să cunoști una din fetele din topul tău.”

Gagea și Virginia
Gagea și Virginia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Patrick, discuție cu Julia și Robi pe seama lui Giuly. Tânărul nu înțelege de ce Giuly se ia mereu de el. „Azi dimineață ne-am luat, iar acum e pe pace.”

Tânăra  l-a întrebat pe Gagea și ce părere are despre faptul că Robi  tinde să se re apropie de ea și cum vede el această situație.

Acesta a spus că din ce a înțeles de la băieți, Robi nu și-ar dori să o piardă, așa că nu va face nimic grăbindu-se și va aștepta să vadă disponibilitatea ei.

Virginia: Acum ce părere ai că din ce observăm cu toții Robi încearcă să se apropie?

Gagea: Da, nu știu, am apărut eu, am zis că am venit pentru Virginia și cumva are un regret.

Nu mai sunteți în cunoaștere, dar nu ar lăsa....băieții așa mi-au zis.

Virginia: Că nu ar lăsa ce?

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Gagea: Că nu ar vrea să te piardă.

Virginia: Păi lasă, nu întrebam de el, întrebam de tine, că poate o să încerce și el să facă lucruri spre mine.

Gagea: Da, momentan mă axez pe ce fac eu. Dacă simt că din partea ta nu există nicio legătură cumva, anumite chestii care să nu ne poată apropia, nu o să mai insist.

Virginia: O să vedem pe parcurs. Nu vreau să mă mai grăbesc indiferent de persoană, chiar nu vreau.

Gagea: Da, nu e ok să te grăbești, să ne cunoaștem bine.

Gagea și Virginia
Gagea și Virginia[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Robi și Virginia, împreună în camera roșie! Ce vrea concurentul de la fosta lui iubită? „Nici nu am gândit asta.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Prima reacție a lui Selly după incidentul cu apa de la Beach, Please! 2024: "O să vă răcorească cu furtunul toți agenții de pază". Ce spune despre cei care vin deshidratați la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies