Fustă de blugi pentru toate vârstele. Cum o accesorizezi corect

Fustă de blugi pentru toate vârstele
Fustă de blugi pentru toate vârstele

Descoperă idei de ținute inspirate în cadrul cărora poți să integrezi fusta de blugi, o piesă vestimentară care nu se va demoda niciodată.

Deși trendurile în materie de modă diferă de la un sezon la altul, există unele piese vestimentare ce nu se vor demoda niciodată, indiferent de trecerea timpului. Printre acestea se numără și fusta de blugi, o piesă vestimentară clasică, ce poate fi purtată indiferent de sezon, care îți oferă un aspect cool sau sexy, în funcție de cum o accesorizezi și care poate fi cu ușurință purtată indiferent de vârstă.

Află în continuarea articolului care este motivul pentru care fusta de blugi nu se va demoda niciodată, cum să o accesorizezi corect și descoperă câteva idei de ținute în cadrul cărora poți să integrezi fusta de blugi.

Motivul pentru care fusta de blugi nu se va demoda niciodată

Citește și: 3 idei de ținute all black pentru primăvară și vară. Cum poți combina piesele vestimentare negre pentru a crea un aspect rafinat

Motivul pentru care fusta de blugi nu se va demoda niciodată
Motivul pentru care fusta de blugi nu se va demoda niciodată[Sursa foto: freepik]

Denimul este un material nelipsit din garderoba oricărei persoane, fiind poate unul dintre cele mai populare materiale atunci când vine vorba de piese vestimentare. Deși fusta de blugi a apărut mai târziu printr-o reinterpretare a pantalonilor de blugi, această piesă vestimentară a rezistat în fața numeroaselor schimbări care s-ar produs în materie de modă.

Mai mult decât atât, este o piesă vestimentară versatilă, care poate fi purtată în numeroase combinații, de lungimi, forme și culori diferite, indiferent de vârstă, înălțime sau greutate, adaptându-se atât ținutelor specifice sezonului cald,

cât și celor de iarnă.

Cum accesorizezi fusta de blugi

Citește și: Cinci piese vestimentare care au fost la modă în trecut și pe care le poți purta în prezent

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum accesorizezi fusta de blugi
Cum accesorizezi fusta de blugi[Sursa foto: freepik]

Pentru că fustele de blugi sunt foarte versatile, acestea se pot accesoriza în mod diferit, în funcție de specificul acestora și de evenimentul la care participăm.

Mai mult decât atât, nuanța și croiala acestora cântăresc foarte mult în alegerea accesoriilor potrivite. Atunci când vorbim de sezonul cald este indicat să optăm pentru nuanțe deschise de fuste de blugi pe care le putem accesoriza cu ușurință cu o pălărie și o pereche de ciocate de vară.

De asemenea, pentru sezonul rece putem să optăm pentru o fustă lungă de blugi, care merge perfect cu un dres negru și o pereche de cizme până la genunchi.

În ceea ce privește încălțămintea, designerii vestimentari recomandă combinația de fustă de blugi cu o pereche de încălțări cu toc mic sau fără toc, dar în funcție de modelul fustei, evenimentul la care participi și celelalte piese și accesorii pe care le integrezi în ținută, poți să porți și o pereche de pantofi cu toc la o fustă de blugi.

De asemenea, curelele sunt unele dintre accesoriile preferate atunci când vine vorba despre o ținută în cadrul căreia integrezi o fustă de blugi.

Acestea evidențiază foarte frumos talia și fac ușoară trecerea între partea de sus și cea de jos.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Idei de ținute cu fustă de blugi

Fustă de blugi cu tricou

Idei de ținute cu fustă de blugi
Idei de ținute cu fustă de blugi[Sursa foto: freepik]

Dacă vrei să mergi pe zona clasică, atunci combinația de fustă de blugi cu tricou este cea câștigătoare. Aceste două piese vestimentare sunt atemporale și cu siguranță nu ai cum să dai greș cu ele. Dacă vrei totuși să condimentezi puțin ținuta, poți să folosești un accesoriu pentru cap, cum ar fi o cordeluță sau o pălărie, iar la o astfel de ținută ai neapărat nevoie de o pereche de încălțări comode. 

Fustă de blugi cu dres negru și cămașă albă

Idei de ținute cu fustă de blugi
Idei de ținute cu fustă de blugi[Sursa foto: freepik]

Această ținută îți oferă o notă de senzualitate și feminitate. Este combinația perfectă pe care poți să o faci cu o cămașă albă și o fustă de blugi, fiind exemplul clar că poți să creezi o ținută completă din doar câteva piese. Ai grijă totuși la lungimea fustei pentru a nu fi vulgară. 

Fustă de blugi lungă cu un top 

Idei de ținute cu fustă de blugi
Idei de ținute cu fustă de blugi[Sursa foto: freepik]

Dacă totuși vrei să experimentezi și să ieși din zona de confort, atunci această combinație de fustă de blugi cu top cu siguranță că va atrage toate privirile. Atunci când îți dorești să realizezi o ținută corectă din punct de vedere vestimentar este foarte important să respecți proporțiile. Așadar, dacă optezi pentru un top scurt, este neapărat nevoie ca în partea de jos să alegi o fustă peste genunchi. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Tendințele modei în sezonul de primăvară 2023. Sezonul acesta este despre simplitate și eleganță

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies