„Frate-miu l-a ars, mă doare.” Ștefan Stan, despre ultimul apel cu tatăl său, înainte să se stingă din viață

„Frate-miu l-a ars, mă doare.” Ștefan Stan, despre ultimul apel cu tatăl său, înainte să se stingă din viață

Pe data de 16 martie, tatăl lui Ștefan Stan a decedat, iar fratele vitreg al artistului l-a incinerat. Câștigătorul concursului de muzică nu se afla în țară, dar nu a fost deloc de acord cu felul în care s-a comportat fratele lui.

Ștefan Stan era în Turcia, la spital, atunci când a aflat că tatăl său s-a stins din viață. Artistul a trecut printr-o operație complexă, care a durat șase ore și a fost anunțat de fratele său vitreg despre tragicul eveniment.

Artistul și tatăl său nu au avut cea mai bună relație, dar cu toate acestea, nu a fost de acord cu modul în care s-au petrecut lucrurile, după ce bătrânul a decedat.

Citește și: “Drum lin!” Doliu în familia lui Ștefan Stan! Tatăl artistului s-a stins din viață

Ștefan Stan, supărat pe fratele vitreg, după ce tatăl lor s-a stins

Artistul este supărat pe fratele lui că nu i-a dat o parte din cenușă, după ce l-a incinerat pe tatăl lor. El a povestit că el nu merge prin cluburi, ci la mama lui la cimitir.

El trebuie să se ducă neapărat în Germania, deoarece are o cafenea acolo și este destul de dificil. Artistul a povestit că toate greutățile prin care a trecut în viață l-au dărâmat foarte mare și că a găsit un sprijin într-un străin.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

„În loc să umblu prin cluburi, mă duc la mama, în cimitir. Nu există cuvinte s-o descrii pe femeia asta! Eu nu mi-am văzut copiii de pe 7 ianuarie, și când mă întorc în țară, vreau să mă duc, apoi, în Germania. Știi, am o cafenea acolo și trebuie să mă duc neapărat, că sunt greutăți… Ideea e că toate astea m-au dărâmat foarte tare. Toate situațiile astea.

În loc să mă bucur de un sprijin… Bă, dacă de la familie nu găsești sprijin… Am găsit sprijin la un străin. În toată perioada asta, am ajuns la vorbele mamei mele: în viață vei avea străini care-ți vor deveni prieteni, dar și prieteni care-ți vor deveni străini”, a declarat Ștefan Stan.

Ce a mai declarat Ștefan Stan despre situația cu tatăl său

Artistul a mărturisit că a aflat de la fratele său vitreg că tatăl său a murit și că este enervat că nu i s-a păstrat o parte de cenușă. Cei doi nu au avut cea mai bună relație, dar au vorbit în decembrie, de ziua lui și i-a cerut scuze.

Ștefan Stan a avut putere să își ierte tatăl și au încheiat acea conversație frumos, ba chiar, atunci când artistul se întorcea în țară, au stabilit să se vadă.

Citește și: Fiica lui Mugur Mihăescu, Ivona, a fost cerută în căsătorie. Cine este viitorul ginerele al celebrului Garcea: „Ne-ați emoționat până la lacrimi”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

„Nu mi-a dat și mie o parte de cenușă de la tata, nu las așa lucrurile. Aflu de la fratele vitreg că tata a murit! Tata! Mă enervează că din toate momentele astea cu taică-miu, măcar să-mi fi păstrat și mie o mână de cenușă, să-mi fi dat și mie, că așa e…La mormânt la mama am unde să mă duc, dar la taică-miu… Nu l-am iubit eu extraordinar de mult, dar am vorbit cu el, în decembrie, de ziua lui, și mi-a zis că-și cere scuze, că-și cere iertare de la mine, că i-a zis cineva, `uite ce zice fiu-tu de tine”, spusesem tot într-un podcast. Mi-a zis: știu că am fost ce am fost, că nu am avut grijă mai bine de tine, că am făcut diferență între tine și frații tăi vitregi. Mi-a zis că am dreptate și că să-l iert, dacă am puterea să-l iert. Și i-am spus: te iert, pentru că ai vorbit cu mine lucrurile astea. Și, mă rog, am încheiat-o frumos cu el. Urma să ne vedem, când mă întorc, el știa de problema mea. Uite, n-am mai apucat nimic din toate astea. Așadar, acum sunt bine, o să fie în regulă”, a dezvăluit Ștefan Stan, pentru CANCAN.RO.

Citește și: „N-am mai apucat să mă îmbrac, ea era deja în fața scări și se văita că o doare.” Mărturiile șocante ale lui Ștefan Stan, despre suferinţele mamei saleCitește și:

„M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele!” Cerasela Rogen a trăit o copilărie traumatizantă

“Drum lin!” Doliu în familia lui Ștefan Stan! Tatăl artistului s-a stins din viață

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies