Fotoregenerarea cu LED: terapia multibeneficii pentru ten


Fotoregenerarea cu LED: terapia multibeneficii pentru ten

Pielea noastra este cel mai fidel purtator al semnelor trecerii timpului iar luna decembrie este una in care fiecare ne tragem propriile semnale de alarma si cautam solutiile estetice optime care sa ne ajute sa aratam impecabil la sfarsit de an.

 

Fara indoiala, decembrie este si luna promisiunilor si planurilor de ingrijire personala pentru anul urmator iar inovatia pe care Estetiq Solutions ne-o propune de data aceasta este fotoregenerea cu terapia LED (Light Emitting Diode) realizata cu SERENITY, tehnologie lansata pe piata
internationala de beauty de compania franceza Yperion.
Numeroase studii clinice si medicale au demonstrat ca tratamentele cu LED reduc semnele imbatranirii, pe cele lasate de acnee si vergeturile, imbunatatind vizibil textura pielii.
Aparatul Serenity este compus din 2160 de LED-uri, 720 LED IR (invizibile) si 1440 LED-uri bicolore (rosu/albastru). Acestea sunt asezate pe 3 nivele, in asa fel incat sa adapteze caldura la suprafata ce trebuie tratata.
Razele infrarosii dilata vasele de sange, stimuland circulatia si hidratarea tenului si deschid porii pentru a permite pielii sa absoarba produsele cosmetice mult mai eficient.
Lumina rosie stimuleaza si mareste productia de elastina si colagen,  imbunatatind textura si nuanta tenului.
De asemenea, reduce liniile fine, ridurile, roseata si creste rezistenta tenului impotriva efectelor nocive ale poluarii.
Lumina albastra este antiseptica si astrigenta, ea diminueaza inflamatiile si imperfectiunile tenului, contribuie la combaterea cauzelor acneei prin distrugerea germenilor si accelereaza procesul de vindecare a cicatricilor. Mai mult, lumina albastra va da o stare de relaxare deplina.
Serenity are 7 programe diferite, ce pot fi personalizate in functie de problemele si asteptarile fiecaruia iar in timpul tratamentului, poti alege din 5 tipuri de muzica relaxanta, pe cea care se potriveste cel mai bine preferintelor pacientei.
Imbunatatirile se vor vedea inca de la prima sesiune insa 5 pana la 8 sesiuni garanteaza rezultate semnificative si de lunga durata.

Fara indoiala, decembrie este si luna promisiunilor si planurilor de ingrijire personala pentru anul urmator iar inovatia pe care Estetiq Solutions ne-o propune de data aceasta este fotoregenerea cu terapia LED (Light Emitting Diode) realizata cu SERENITY, tehnologie lansata pe piatainternationala de beauty de compania franceza Yperion.Numeroase studii clinice si medicale au demonstrat ca tratamentele cu LED reduc semnele imbatranirii, pe cele lasate de acnee si vergeturile, imbunatatind vizibil textura pielii. Aparatul Serenity este compus din 2160 de LED-uri, 720 LED IR (invizibile) si 1440 LED-uri bicolore (rosu/albastru). Acestea sunt asezate pe 3 nivele, in asa fel incat sa adapteze caldura la suprafata ce trebuie tratata.

Razele infrarosii dilata vasele de sange, stimuland circulatia si hidratarea tenului si deschid porii pentru a permite pielii sa absoarba produsele cosmetice mult mai eficient.

Lumina rosie stimuleaza si mareste productia de elastina si colagen,  imbunatatind textura si nuanta tenului. De asemenea, reduce liniile fine, ridurile, roseata si creste rezistenta tenului impotriva efectelor nocive ale poluarii.

Lumina albastra este antiseptica si astrigenta, ea diminueaza inflamatiile si imperfectiunile tenului, contribuie la combaterea cauzelor acneei prin distrugerea germenilor si accelereaza procesul de vindecare a cicatricilor. Mai mult, lumina albastra va da o stare de relaxare deplina.Serenity are 7 programe diferite, ce pot fi personalizate in functie de problemele si asteptarile fiecaruia iar in timpul tratamentului, poti alege din 5 tipuri de muzica relaxanta, pe cea care se potriveste cel mai bine preferintelor pacientei.

Imbunatatirile se vor vedea inca de la prima sesiune insa 5 pana la 8 sesiuni garanteaza rezultate semnificative si de lunga durata.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri