FOTO WOW! Loredana este fan al accesoriilor si meselor pentru par!


Loredana nu obisnuieste sa poarte accesorii extravagante in par decat atunci cand se afla pe scena. Cantareata isi socheaza fanii la fiecare aparitie a sa cand vine vorba de show.

 

La concertul sau de la Sala Palatului, de la sfarsitul lunii octombrie, Loredana a facut “parada” pe scena. Cantareata a schimbat nici mai mult, nici mai putin de 11 tinute, toate dintre ele accesorizate diferit.
Loredana si-a pus pe cap o coronita cu cristale, dar si alte agrafe si clesti pentru par, la fel de sclipitoare. Si asta nu e tot! A intrat in scena cu parul prins la spate, insa, cu fiecare tinuta, Lori isi schimba coafura. Ori in “monta” o funda din par, ori un coc, ori alte mese, sau chiar codite impletite.
Cert este ca accesoriile pentru par erau extrem de bine asortate cu fiecare tinuta a ei.

La concertul sau de la Sala Palatului, de la sfarsitul lunii octombrie, Loredana a facut “parada” pe scena. Cantareata a schimbat nici mai mult, nici mai putin de 11 tinute, toate dintre ele accesorizate diferit.Loredana si-a pus pe cap o coronita cu cristale, dar si alte agrafe si clesti pentru par, la fel de sclipitoare. Si asta nu e tot! A intrat in scena cu parul prins la spate, insa, cu fiecare tinuta, Lori isi schimba coafura. Ori in “monta” o funda din par, ori un coc, ori alte mese, sau chiar codite impletite.Cert este ca accesoriile pentru par erau extrem de bine asortate cu fiecare tinuta a ei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat, un nou avertisment! Numărul cazurilor de infectări cu coronavirus a crescut alarmant: „Este un semnal că situația nu este sub control”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri