Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a despărțit de iubitul ei: ”Culmea singurătății” Cum arată, acum, Mihaela


Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, i-a spus adio iubitului ei, Cătălin. Lumea, în special cei apropiați, se așteptau ca povestea lor de iubire să se termine.


In articol:

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și iubitul ei, Cătălin, s-au despărțit. Cu toate că aceștia au fost surprinși în momente de iubire pe plajă, se pare că între ei nu a fost să mai fie.

Vestea nu i-a surprins pe apropiații celor doi, deoarece deja s-au așteptat la această despărțire. 

Mihaela Coșerariu, din nou singură

Fosta soție a prezentatorului Mădălin Ionescu s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin, motiv pentru care „se bucură” din nou de singurătate. Cu puțin timp în urmă, Cătălin și Mihaela au fost văzuți pe plajă și părea că sunt la fel de indrăgostiți.

Chimia lor, contrar despărțirii acestora, nu părea să fi dispărut. Motivele pentru care aceștia au pus capăt relației ar fi problemele nerezolvate din trecut. 

Citeste si: Mădălin Ionescu vorbește despre divorțul de fosta soție: „M-am îndrăgostit nebunește”

Cei doi și-au actualizat statusurile de pe rețelele de socializare. Mihaela a declarat că este din nou singură. Cătălin, însă, a fost puțin mai explicit și a spus, sub formă de glumă: „Culmea singurătății: să n-ai nici fostă iubită!'

Cătălin Șerbănescu, bărbatul cu care Mihaela Coșerariu și-a făcut apariția după divorțul de Mădălin Ionescu, este un cunoscut om de afaceri. Cei doi și-au început relația de iubire în urmă cu aproximativ un an.

Căsnicia lui Mădălin Ionescu cu Mihaela Coșerariu

 

Mihaela Coșerariu a fost prima soție a lui Mădălin Ionescu, femeie cu care a fost căsătorit timp de 14 ani de zile.

Zvonurile despre o posibilă idilă între prezentator și Cristina Șișcanu nu au încetat să apară la vremea respectivă, dar Mădălin a negat bârfele cum că și-ar înșela soția.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început”.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare',  declara Mădălin Ionescu atunci.

Citeste si: Mădălin Ionescu, adevărul despre viața sa intimă: "Fiecare cuplu are propria rețetă"

Mădălin Ionescu a mărturisit că și-a iubit enorm fosta soție, dar anumite conflicte au dus la separarea drumurilor celor doi soți. 

„În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”, a mai adăugat prezentatorul TV.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri