Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”


Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

Ce a transmis fosta soacră a lui Florin Salam după ce artistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre.


In articol:

La 11 ani de la moartea Fănicăi Salam, mama tinerei a făcut declarații șocante despre fostul său ginere, Florin Salam.

Femeia este mâhnită, după ce artistul nu a mai mers la mormântul celei care i-a dăruit doi copii. Fosta soacră a lui Florin Salam a făcut mai multe acuzații.

Mai mult, femeia lasă de înțeles că artistul ascunde adevăratul motiv al decesului fetei ei.

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?”, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului, potrivit cancan.ro.

De la decesul Fănicăi din anul 2009, se știe că aceasta a murit din cauza unei boli extrem de grave. Femeia îi ”desființează” manelistului imaginea admirabilă afișată în fața fanilor, spunând că acesta ascunde multe, începând cu faptul că altul ar fi motivul morții Fănicăi.

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici.

Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copii”, a mai mărturisit femeia.

Florin Salam și-a refăcut viața cu Roxana Dobre

De câțiva ani, Florin Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana Dobre. Cei doi au trei copii împreună și se pregătesc de nuntă.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce mesaje te pot lăsa fără bani în cont. Cum acționează hackerii

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei

„Știe barza unde stăm!” Cum și-a surprins Flick soția, la începutul săptămânii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri