Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit, la câteva zile după ce s-au logodit

Florinel Coman
Florinel Coman si-a cerut iubita de sotie

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor! Cei doi sunt împreună de cinci ani!

La doar câteva zile după ce și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis, la Castelul Cantacuzino, Florinel Coman și iubita sa le-au mai oferit fanilor încă o surpriză de proporții!

Fotbalistul de la FCSB și logodnica sa s-au căsătorit și urmează să devină părinți pentru prima dată!

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au logodit zilele trecute, iar la scurt timp au dezvăluit că vor deveni părinți pentru dată, după ce omul de afaceri Gigi Becali i-a dat de gol.

Citeste si: Florinel Coman și-a cerut partenera de soție într-un mod inedit. Gigi Becali l-a dat de gol: „Fata e însărcinată”

Și pentru că sarcina este deja avansată, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au decis să facă și cununia civilă, iar nașterea copilului să îi găsească deja căsătoriți.

Deoarece fotbalistul echipei FCSB este în vacanță, acesta a plecat cu iubita lui într-o vacanță în Insula Thassos, iar la întoarcere au făcut și cununia civilă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a transmis Gigi Becali după ce jucătorul său de la FCSB riscă pedeapsa cu închisoarea: „Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău”

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au invitat apropiații la evenimentul care s-a dovedit unul fastuos, de unde nu au lipsit nici jucătorii FCSB-ului, în frunte cu Andrei Miron.

De asemenea, și foștii colegi ai lui Coman de la FCSB, Dennis Man și Olimpiu Moruțan s-au aflat printre invitați, la fel ca Sorin Șerban, Ovidiu Perianu și nu în ultimul rând Constantin Budescu.

Cei doi tineri căsătoriți au avut ținute albe și s-au bucurat nespus să îi aibă alături pe cei dragi lor.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc sunt împreună din 2017

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc sunt împreună din 2017, formând unul dintre cele mai solide din showbiz. Tânărul fotbalist a dat vestea cea mare că el și iubita sa vor deveni părinți peste numai câteva săptămâni!

 

„Hey bebe,

Mami și cu mine suntem nerăbdători să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să-ți simțim mirosul pielii.

Tu... tu suflet pur evoluat. Știu că avem atâtea povești să spunem, atât de multe lucruri de învățat unul de la celălalt. Tu ne alegi pe noi și noi te alegem pe tine.... pentru toată viața!”, a scris Florinel Coman, într-o postare de pe o rețea de socializare.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Florinel Coman s-a logodit cu Ioana Timofeciuc! Cei doi sunt de 5 ani împreună

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies