Florin Salam, la cuțite cu Jador! ”Îți vine să-l iei de urechi”! Regele nu mai suportă supremația din trending a fostului concurent de la Puterea Dragostei


Florin Salam și Jador au ajuns să-și schimbe mesaje de la distanță, după ce ”regele” s-a simțit amenințat de succesul pe care tânărul cântăreț a ajuns să-l aibă.


In articol:

Florin Salam a lansat mai multe atacuri la noua generație de maneliști însă s-a oprit mai ales asupra celor care au ajuns pe primele locuri în trendig. Trimiterea directă a fost la Jador, unul dintre cântăteții care domină topurile anului 2020 pe Youtube, lăsându-l în afara ”trendingului” pe însuși Florin Salam.

Salam: ”Avem și noi niște ani de muncă”

”Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea, fără niște ani de muncă, fără ani de experiență... Să spui că tu faci, că dregi, că ești...

Păi cum să spui tu că ești numărul 1, nu e nimeni numărul 1 până la urmă, fiecare suntem numărul 1 pentru familia noastră.

Eu sunt pentru copiii mei numărul 1. Și dacă cântam mai prost, pentru copiii mei tot eram numărul 1, că eu aduc două pâini acasă.

Citeste si: Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana? „Nu stau ca nimeni să mă lovească. Am căutat bilet de avion...”

Dar când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei...

și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite... Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună... te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen... Dar, la urma urmei, lasă-i mă să spună ce vor ei și noi să fim în continuare așa...”, a spus Florin Salam la Taraf.

Jador: ”Îmi cer scuze că am deranjat”

Jador a reacționat la scurtă vreme într-o postare pe contul lui de Youtube. El a explicat că îi pare rău că a deranjat cu prezența lui pe locul 1 însî publicul este cel care decide, în final.

Citeste si: Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Pe cine a pus ochii Renat?

”În ultimul timp au avut loc câteva dispute pe prezența mea pe locul 1 în trending. Eu nu vreau să mă dau mare, nu sunt nimic mai mult decât ceea ce știți voi că sunt, N-am făcut decât să muncesc, am crescut într-o familie modestă, nu fac decât să muncesc, să ofer familiei mele un trai mai bun. Nu vreau decât să muncesc să am ce să mănânc. Nu vreau bogății, nu vreau decât să muncesc ce îmi place și nu vreau să fac averi. Îmi cer scuze decaă am deranajat cu prezența mea pe locul 1. Sunt legende în țara asta care merită să fie pe locul 1 dar voi decideți cine e pe locul 1 și vă mulțumesc”, a explicat Jador pe Youtube.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum poți crește imunitatea copilului. „Vaccinarea este un scut!”

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

O experiență de viață din care poți învăța: Costin Dămășaru, expert în neuroștiință, povestește la "În Oglindă", pe canalul de Youtube theXclusive, cum a ajuns să-și...

Ce poți să faci atunci când te simți singură

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri