Florin Salam, în lacrimi. A decis să divorțeze și să plece. A fost descoperit amantul


Florin Salam pare să treacă prin momente cât se poate de dificile în familie, divorțul fiind, la modul serios, o adevărată modă pentru cei din neamul manelistului.


In articol:

Mai exact, la ceva vreme după ce Florin Salam a scăpat de o despărțire care părea inevitabilă după un scandal epocal cu Roxana Dobre, divorțul și-a făcut, totuși, loc în familia manelistului.

Citeste si: Interlopul Mircea Nebunu îi umilește pe maneliști: ”V-ați dus la videochat, vacilor”

Citeste si: Florin Salam n-a suportat carantina. Ce riscă „Regele” maneliștilor

Citeste si: Fericit că s-a vindecat, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Sora lui Florin Salam, Maria, o prezență extrem de discretă, cea care a ieșit, în public, o singură dată  - și l-a apărat pe manelist în momentul în care autoritățile voiau să îl lase fără copiii din prima lui căsătorie, cea cu regretata Fănica – a decis ca, după mai bine de 20 de ani, să îi spună adio bărbatului cu care a făcut 5 copii. Mai mult, fără să stea pe gânduri, Maria, susțin sursele noastre, și-a găsit și iubit și, acum, pe perioada carantinei, s-a izolat împreună cu acesta, uitând de soțul ei. Culmea, și iubitul era căsătorit, dar, probabil dragostea lor nu a mai ținut seama de familiile pe care le aveau și ei au preferat să asculte glasul inimii.

Mai mult, pare-se, Maria și bărbatul pentru care a renunat la familia ei, cunoscut drept Grasu, se cunoșteau de multă vreme. Nu de altceva, dar el a fost, o bună bucată de vreme, șoferul personal al lui Florin Salam, devenind, în ultimii ani – și mai ales în ultimele luni – omul de încredere al manelistului.

Relația lor, cred, era de mai multă vreme, au tot fost scandaluri în familia lui Grasu din cauza ei. Abia acum însă și-au asumat-o, s-au mutat împreună și vor să se căsătorească. El a renunțat la nevasta lui, la familie, ea la fel, au copiii mari deja, așa că acum vor să se bucure de relația pe care o au ei, să își trăiască dragostea”, ne-a spus o sursă apropiată de familia lui Florin Salam.

Maria, sora lui Florin Salam, face afaceri imobiliare

Florin Salam este cunoscut în întreaga ţară, însă puţini ştiu cum arată Maria, sora manelistului. Sora mai mare a lui Florin Salam este mamă a cinci copii, toți muzicieni, însă niciunul nu cântă manele, iar unul dintre ei, Adrian, a făcut senzație, de curând, pe scena ”Românii au talent”.

Maria face afaceri în domeniul imobiliar, iar în urmă cu mai mulți ani, atunci când Florin a avut probleme cu cei de la Protecția copiilor, care intenționau să-l decadă din drepturile părintești, Maria a fost cea care i-a luat apărarea fratelui ei, ieșind în fața presei și declarând atunci că Florin Salam este un părinte foarte bun.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Vedeta este pregătită să iubească din nou!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri