Florin Piersic Jr, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! Ce a dus la ruptura dintre cei doi? „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a durut.”

Florin Piersic Jr, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! Ce a dus la ruptura dintre cei doi? „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a durut.”
Florin Piersic Jr, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! Ce a dus la ruptura dintre cei doi? „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a durut.”

Florin Piersic traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al stării de sănătate. Fiul său, însă, a explicat cum s-a produs ruptura dintre cei doi.

Florin Piersic Jr. este rodul iubirii dintre doi mari actori, Florin Piersic și Tatiana Iekel. Moștenind talentul de la părinții săi, acesta și-a croit drum în lumina reflectoarelor, fiind la rândul său cunoscut în lumea teatrului și a filmului românesc.

Cu toate acestea, se pare că relația dintre el și tatăl său nu este una prea bună. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Florin Piersic Jr.

a explicat ce a dus la ruptura dintre el și tatăl său.

Florin Piersic Jr, motivul pentru care s-a îndepărtat de tatăl său

Citește și: Florin Piersic, despre amintirile prețioase pe care le are de la mama sa. Actorul a dezvăluit o poveste mai puțin știută: „M-a salvat de la moarte.”

Florin Piersic Jr, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! Ce a dus la ruptura dintre cei doi
Florin Piersic Jr.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sfatul meu e să folosiți mai des „Te iubesc.” Așa am simțit!” Care este relația lui Florin Piersic cu fiul său, Florin Piersic Jr

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Potrivit spuselor sale, pe fiul marelui actor l-a deranjat extrem de tare faptul că tatăl său nu a luat în serios munca pe care a depus-o în cadrul unui proiect.

Cu toate acestea, Florin Piersic Jr. susține că și-a iertat tatăl pentru acel gest.

Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment la ”Fix Alert” și eu credeam foarte mult în momentul ăla, în filmul ăla, în echipa aia.

Și el a venit și a făcut cumva bășcălie, cred că ăla a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut.

Ciudat e faptul că el nu și-a dat seama că ”îl lovește” pe propriul lui fiu.

Gestul oricum nu pot să-l înțeleg. Tocmai pentru că există comparații, am copii, dar în 2004 nu aveam. Și atunci îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să-ți ”lovești” copilul, e greu de înțeles. Filmul de care vorbim nu este un produs perfect și nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes neapărat, dar m-a șocat gestul.

L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune. Faptul că nu puteam comunica un lucru cu care m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe caseta audio, de la 22-23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. Și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele alea, le voi asculta dacă voi atinge vârsta de 80-90 de ani.”,   spunea
Florin Piersic Jr. în urmă cu un an, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Piersic a fost diagnosticat cu septicemie

Florin Piersic Jr, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! Ce a dus la ruptura dintre cei doi
Florin Piersic[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al stării de sănătate. Marele actor a ajuns de urgență la spital după ce s-a simțit rău, la finalul unui spectacol. Acolo a fost operat pentru a i se scoate stimulatorul cardiac pe care îl avea de mai bine de 15 ani, iar mai apoi a fost transferat la București pentru a i se trata infecția care a pornit de la proteza pe care o purta la picior.

Vestea că Florin Piersic este diagnosticat cu septicemie a căzut ca un trăsnet pe toți cei care l-au cunoscut și îl apreciază pe marele actor, printre care și Carmen Harra, care a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Acum peste 32 de ani la New York! Nu este încă timpul să ne părăsești. Te iubim regele teatrului și filmului românesc!”,   este mesajul notat de Carmen Harra pe Facebook.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Andreea Marin, postare emoționantă pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale: „Exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies