Florin Piersic, despre cel mai mare regret din viața sa: „A fost cea mai tristă poveste din viața mea”


Marele actor își sărbătorește astăzi ziua de naștere.


In articol:

Astăzi, marele actor Florin Piersic împlinește 84 de ani. Cunoscut pentru zeci de filme în care a jucat, marele actor are un mare regret.

Maestrul a dezvăluit ce ar schimba în viața sa dacă ar putea. Cunoscut în țară și peste hotare, Florin Piersic duce cu sine o mare durere în suflet:

„Ce aş schimba, dacă firul vieţii s-ar intoarce. Aş da orice ca să mă mai întâlnesc cu părinţii mei. A fost, poate, cea mai tristă poveste din viaţa mea faptul că am pierdut-o pe mama şi l-am pierdut pe tata. Sincer să fiu cu tine şi cu cei care mă ascultă, când am recitat prima dată poezia lui Adrian Păunescu, "Repetabila povară", ei erau în sală. Şi eu am avut senzaţia atunci că sunt atât de emoţionaţi, iar ei erau în lacrimi când am spus-o, încât am spus "O să o mai spun de multe ori (n.red.

poezia Repetabila povară)". Nu am ştiut că va veni o zi când va trebui să o recit, dar ei nu vor mai fi acolo”, a spus Piersic Piersic pentru realitatea.net.

Citeste si: Florin Piersic, devastat de moartea actriței Florinei Cercel: ”Îmi vei lipsi teribil”

Citeste si: Florin Piersic a ajuns de urgenţă la spital

Citește și:  Florin Piersic e mai în formă ca niciodată! La câteva zile după ce va implini 84 de ani, actorul are un spectacol la Londra: “Nu-ntreba câți ani am!”

 

Florin Piersic
Florin Piersic

Cum a venit Florin Piersic de la Viena cu o mașină, deși nu avea permis

Maestrul şi-a amintit şi cum s-a ales cu prima maşină. “În 1966, am făcut un film la Cluj cu Jean Marais, se chema "Şapte băieţi şi o strengăriţă". Dupa aceea, am plecat în turneu la Viena. Iar acolo, o mare admiratoare, o doamnă care mă iubea foarte tare, a spus "Am o situaţie excepţională şi uite, maşina asta, Ford Capri Consul 315, pe care o are Roger Moore în filmul "Sfantul", ţi-o dau tie. Şi... nebun am fost... Fără să am carnet de conducere, fără nimic, m-am suit în ea si am venit de la Viena la Bucureşti”.


Abonează-te pe

Citește și:

Florin Piersic, devastat de moartea actriței Florinei Cercel: ”Îmi vei lipsi teribil”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Florin Piersic, mesaj emoţionant după ce s-a aflat că are probleme de sănătate

Florin Piersic a ajuns de urgenţă la spital

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Bucle perfecte în doar câțiva pași
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri