Finala „Puterea dragostei”. Anunțul prezentatoarei Andreea Mantea


Când va avea loc finala „Puterea dragostei”, sezonul al doilea. Ce a transmis prezentatoarea Andreea Mantea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.


In articol:

Zilele trecute, Andreea Mantea a făcut un anunț capital pentru emisiunea Puterea dragostei. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit când va avea loc marea finală a emisiunii.

De câteva săptămâni, regulile s-au schimbat radical la Puterea dragostei, din cauza coronavirusului. Pentru că siguranța concurenților și a staff-ului este cea mai importantă, în următoarele săptămâni concurenții nu vor mai fi eliminați.

Astfel că a fost introdusă o nouă regulă în casa Puterea dragostei. Concurentul care urma să fie eliminat nu va pleca imediat, ci va primi o banderolă roșie. La trei banderole primite, va fi eliminat din competiție.

De astăzi, competiția își va închide portile! acest sezon nu mai intră alți concurenți. Excepție fac cele două persoane care sunt în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care vor fi eliminați.

Practic, fiecare dintre voi are șansa de a ajunge în marea finală. În această perioadă critică, eliminările se vor face altfel. Cei care vor primi nominalizări nu vor fi eliminați, ci vor primi o banderolă rosie. Cine primește trei banderole roșii va fi eliminat. Livian nu își protejează casa.", a anunțat  Andreea Mantea.

Dacă vestea a fost primită cu bucurie de către mulți concurenți, unii dintre ei nu au fost prea încântați. Săptămâna trecută, atunci când Cătălin și Roxana au primit banderola, cei doi își doreau să iasă din competiție.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei şi-a schimbat look-ul şi i-a făcut avansuri lui Livian! Vezi cum i-a răspuns tânărul!

 

Însă, cum zborurile către și din Turcia au fost suspendate, concurenții vor rămâne pe malul Bosforului până când vor fi în siguranță.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, apel disperat: „Vă rog din toată inima mea”

Iar zilele trecute, concurenții au mai primit o veste uriașă. Andreea Mantea le-a dezvăluit concurenților când va avea loc marea finală a emisiunii.

Finala „Puterea dragostei”. Anunțul prezentatoarei Andreea Mantea
Finala „Puterea dragostei”. Anunțul prezentatoarei Andreea Mantea

Propunerea Andreei Mantea pentru concurenții emisiunii Puterea dragostei

Dacă mulți credeau că finala va avea loc peste câteva luni, ei bine, peste numai câteva săptămâni, telespectatorii vor afla cine sunt marii câștigători ai emisiunii.

Frumoasa prezentatoare nu a spus o dată exactă, însă i-a întrebat pe concurenți cine vrea să revină și în sezonul 3, așa cum a făcut la finalul sezonului 1.

Citeste si: Gestul prin care Denisa îi arată lui Iancu Sterp de la Survivor că se gândește la el!

În primul sezon, Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au fost cei care au plecat cu marele premiu. Rămâne de văzut când casa Puterea dragostei își va cunoaște favoriții, iar Andreea Mantea va oferi data exactă la momentul oportun. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea Dragostei şi-a schimbat look-ul şi i-a făcut avansuri lui Livian! Vezi cum i-a răspuns tânărul!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Bianca, umilită de Livian! Acesta a spus de ce nu mai vrea să o pupe pe gură pe fosta lui iubită!

Doi foști concurenți de la Puterea dragostei, prima imagine de la Starea Civilă: „Nu pot să cred”

Ella de la Puterea dragostei, apel disperat: „Vă rog din toată inima mea”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Audrey Hepburn, simbolul eleganței și al feminității. Drama celei mai frumoase femei din istorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri