Finala Chefi la Cuțite: cine este Roxana Blenche de la Chefi sezonul 8? Ea este favorita lui chef Florin Dumitrescu!

Roxana Blenche Chefi la Cuțite
Roxana Blenche este favorita lui chef Florin Dumitrescu în finala Chefi la Cuțite.

În această seară va avea loc finala Chefi la Cuțite, iar Roxana Blenche are șanse mari să ia marele premiu, fiind nu doar favorita lui Chef Florin Dumitrescu, ci și a publicului. Oare ea e câștigătorul Chefi la Cuțite 2020?

Roxana Blenche este favorita juratului Chefi Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite și se numără printre cei mai buni concurenți ai show-ului, motiv pentru care are mari șanse să ia marele premiu în aceasta seară, când va avea loc finala Chefi la Cuțite. Așteptată cu sufletul la gură de sute de mii de români, marea finală din această seară, 16 decembrie 2020, va desemna câștigătorul show-ului și-l va propulsa pe culmile succesului pe cel mai talentat tânăr bucătar.

Tânăra care se numără printre  finaliștii Chefi la Cuțite 2020 nu este doar foarte talentată, la capitolul artă culinară, ci și nespus de experimentată. Pe parcursul emisiunii adorate de români, Roxana Blenche a demonstrat că este pregătită să facă față oricărei provocări și oricărui alt concurent.

Mai mult decât atât, Roxana Blenche este familiară cu asemenea competiții de cooking, întrucât a afirmat, la un moment dat, în cadrul show-ului marca Antena 1, că a participat la competiții naționale și internaționale, semn că este un adversar de temut!

Roxana Blenche Chefi la Cuțite
Roxana Blenche va lupta pentru marele titlu în finala Chefi la Cuțite, din această seară.[Sursa foto: Facebook Chef Roxana Blenche]

Cine este Roxana Blenche, din finala Chefi la Cuțite?

Concurenta de la Chefi sezonul 8 este Chefi într-un restaurant extrem de apreciat din Capitală, semn că bruneta atrage mulți clienți cu ajutorul preparatelor sale pe cât de arătoase, pe atât de gustoase. Roxana Blenche a demonstrat că merită un loc în marea finală Chefi la Cuțite în nenumărate rânduri, pentru că nu doar jurații i-au recunoscut calitățile de Chefi, ci și invitații care au călcat pragul cooking show-ului de la Antena 1.

Citeste si: Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2020. Cum s-a dat de gol că a câștigat în mediul online?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De altfel, finalista Chefi la Cuțite este extrem de ingenioasă când vine vorba de gătit, pentru că a uimit prin niște preparate de-a dreptul deosebite, fapt care se datorează numelor mari din domeniu cu care Roxana Blenche a colaborat și de la care a reușit să „fure” meserie.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de Chefi Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a dezvăluit Roxana Blenche, înainte de finala.

Roxana Blenche Chefi la Cuțite
Concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu a uimit publicul în cadrul competiției prin preparatele ingenioase, de-a dreptul deosebite.[Sursa foto: Facebook Chef Roxana Blenche]

Ea este favorita publicului pentru marele premiu! Iată de unde a pornit pasiunea pentru gătit a Roxanei Blenche de la Chefi sezonul 8

Deși nu are foarte mulți ani ca experiență în acest domeniu, Roxana Blenche a fost un învățăcel excelent și s-a dezvoltat rapid, iar acum are șanse mari să devină cel mai talentat tânăr Chefi din România, în finala Chefi la Cuțite care va avea loc în această seară. Întrebată cum și-a descoperit veleitățile de bucătar, bruneta a explicat că acest lucru a fost întâmplător și insuflat de familie.

În anul 2015, Roxana Blenche era o simplă studentă care se pregătea să devină inginer zootehnist, iar sora sa i-a transmis că este de părere că bucătăria i se potrivește mai bine decât ingineria. De la a transforma o simplă pasiune într-o reală meserie a fost doar un pas și, coroborat cu ani de muncă, învățare și exercițiu, iată că Roxana este acum în finala Chefi la Cuțite și unul dintre concurenții cu cele mai mari șanse la marele premiu.

Citeste si: Chefi Florin Dumitrescu dezvaluie reteta sa secreta pentru clatite- Uite cum le prepara de ii ies delicioase

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

 Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas.”, a povestit, Roxana, extrem de fericită.

Roxana Blenche Chefi la Cuțite
Fanii au intrat la bănuieli! Cred că Roxana Blenche este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 8.[Sursa foto: Facebook Chef Roxana Blenche]

Deși încă nu se știe cine este câștigătorul show-ului culinar, Roxana Blenche a postat câteva fotografii în mediul online care i-au cam băgat pe fani la bănuieli. Favorita publicului la marele premiu s-a pozat acoperită în foițe de aur, iar prietenii săi virtuali sunt de părere că ea a plecat acasă cu trofeul de la Chefi sezonul 8.

Concurentă în echipa bulinelor, condusă de Chefi Florin Dumitrescu, Roxana Blenche a avut un parcurs extraordinar în competiția Chefi la Cuțite, difuzată la Antena 1, dar rămâne de văzut dacă va câștiga competiția. Finala Chefi la Cuțite are loc în această seară, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură deznodământul emisiunii przentată de Gina Pistol.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies