Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat la Ministerul Mediului! Vezi ce salariu uriaş are Iulia, care este consilier!


Din acte reiese că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat.


In articol:

E clar că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Absolventă de Ştiinţe Politice, Iulia Stanciu şi-a găsit serviciu în toama lui 2018, în cadrul Ministerului Mediului, unde a prins un post de consilier afaceri europene la

Direcţia Biodiversitate. „Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. A fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale, iar acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională ”, a declarat Dana Săvuică.

Citeste si: Dana Savuica, ponturi pentru vacante reusite- Care sunt cele mai tari destinatii

Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Nu mai are alt bun pe numele ei

Iulia şi-a depus decaraţia de avere în momentul angajării, documentul datând din 11 septembrie 2018. fiica Danei Săvuică nu avea nici un bun pe numele ei, declaraţia fiind goală. Doar la rubrica veniturilor ea trecuse că a câştigat 34.200 de lei de la o multinaţională. La următoarea declaraţie de avere, din 8 mai 2019, Iulia a completat că şi-a cumpărat un Fiat 500 în 2018, ceea ce înseamnă că l-a achiziţionat ulterior angajării din septembrie 2018.( vezi motivul pentru care Dana Săvuică este depresivă)

Fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. Iulia a cochetat cu o carieră de fotomodel

Nu mai e un secret că fiica Danei Săvuică şi-a cumpărat maşină după ce s-a angajat. La venituri, Iulia a notat că a încasat 48.349 de lei de la Minsiterul Mediului în perioada septembrie 2018-aprilie 2019, adică 8 luni, ceea ce înseamnă că a câştigat 6.043 de lei pe lună! Ea a mai câştigat şi 78.988 de lei de la compania multinaţională. Până acum doi-trei ani, Iulia a cochetat cu o carieră de fotomodel, inspirată de mama sa, dar se pare că îşi doreşte o carieră în alt domeniu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Dana Savuica s-a reinventat. Cand iese in club, vedeta se imbraca precum pustoaicele de liceu

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Incepand din acest weekend, Stirile Kanal D te invita in „Casa de vedeta”, in fiecare duminica, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei

Dana Savuica se dezbraca de secrete la mare!

Dana Savuica le indeamna pe clujence sa fie mai indraznete!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Carantină prelungită pentru trei localități din Județul Ilfov!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri