Fiica celebrei Christine Valmy, necrutatoare cu femeile care isi pun silicoane! “O femeie naturala e mult mai frumoasa decat una de plastic!” Milionara locuieste in SUA!


Mostenitoarea regretatei Christine Valmy, femeia care a ridicat un imperiu de zeci de milioane de euro in domeniul produselor cosmetice, a venit in Romania pentru cateva saptamani, in interes profesional.

 

Afacerista relanseaza proiectul de suflet al celei care i-a dat viata, Scoala de Cosmetica “Christine Valmy”, si astfel va indeplini una dintre ultimele dorinte ale fondatoarei. Intrebata de reporterii WOWbiz.ro ce parere are despre romance si daca ii place una in mod special, Marina Valmy a spus ca nu vede cu ochi buni apetenta urmaselor Evei pentru implanturile mamare.
“Din pacate, multa lume incearca sa fie mai mult din plastic, in special in partea de sus. A fost moda asta si in America in urma cu peste douazeci de ani. O femeie naturala este mult mai frumoasa decat una plina de plastic. O femeie trebuie sa fie fericita, sa se placa si aiba incredere in ea. Daca are aceste lucruri radiaza din ea ceva special. Nu exista pe lume suficient plastic sa-ti dea senzatia asta”, considera milionara.
##VIDEO52562##

Afacerista relanseaza proiectul de suflet al celei care i-a dat viata, Scoala de Cosmetica “”, si astfel va indeplini una dintre ultimele dorinte ale fondatoarei. Intrebata de reporterii Kfetele.ro ce parere are despre romance si daca ii place una in mod special, Marina Valmy a spus ca nu vede cu ochi buni apetenta urmaselor Evei pentru implanturile mamare.

“Din pacate, multa lume incearca sa fie mai mult din plastic, in special in partea de sus. A fost moda asta si in America in urma cu peste douazeci de ani. O femeie naturala este mult mai frumoasa decat una plina de plastic. O femeie trebuie sa fie fericita, sa se placa si aiba incredere in ea. Daca are aceste lucruri radiaza din ea ceva special. Nu exista pe lume suficient plastic sa-ti dea senzatia asta”
, considera milionara. 

##VIDEO52562##

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! Vedeta nu consumă după ora 14.00 decât iaurt şi ceai!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri