„Fetele efectiv nu voiau să îmi dea drumul să ies pe ușă. Nu trebuie să ne dezamăgim copiii.” Gabriela Cristea s-a prezentat într-un mod neașteptat în direct! Ce le-a promis fiicelor sale?

„Fetele efectiv nu voiau să îmi dea drumul să ies pe ușă. Nu trebuie să ne dezamăgim copiii.” Gabriela Cristea s-a prezentat într-un mod neașteptat în direct! Ce le-a promis fiicelor sale?
„Fetele efectiv nu voiau să îmi dea drumul să ies pe ușă. Nu trebuie să ne dezamăgim copiii.” Gabriela Cristea s-a prezentat într-un mod neașteptat în direct! Ce le-a promis fiicelor sale?

Gabriela Cristea a povestit o întâmplare emoționantă pe care a avut-o cu fiicele sale.

Gabriela Cristea reușește să se împartă cu brio între viața de familie și cea personală. Vedeta are numeroase proiecte pe plan profesional, reușind în același timp să petreacă și timp de calitate cu soțul și cu cele două fiice ale sale.

Cu toate acestea, uneori, indiferent de cât de mult timp ar petrece cu Victoria și Iris, cele două fetițe vor să stea și mai mult cu mama lor.

Cum acest lucru nu este posibil, deoarece prezentatoarea TV trebuie să se ducă la serviciu, micuțele au găsit o variantă prin intermediul căreia să fie alături de mama lor, chiar și la serviciu.

Gabriela Cristea, întâmplare emoționantă cu fiicele sale

Citește și: „Ce am primit de ziua mea? Un ochi umflat! Este destul de dificil în momentul în care ai probleme de genul acesta.”Gabriela Cristea, cadou neplăcut de ziua sa de nume! Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea s-a prezentat într-un mod neașteptat în direct! Ce le-a promis fiicelor sale?
Gabriela Cristea și fiicele sale [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A fost cataractă avansată și din acest motiv nu a putut să îmi pună un cristalin bifocal.” Tavi Clonda și-a însoțit mama la controlul de după operație! Care este starea sa în momentul de față

În cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, vedeta a povestit cum a fost surprinsă de fiicele sale, care nu au vrut să o lase să plece la serviciu până când nu își lipește niște stickere pe mâini.

Astfel, prezentatoarea TV a fost nevoită să intre cu stickerele pe ea în direct, asigurându-se că nu își dezamăgește fetele.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

« Astăzi a fost una din zilele acelea: ziua în care fetele efectiv nu voiau să îmi dea drumul, să ies pe ușă și să vin la studio, deși ele știu că mami întotdeauna serile și le petrece la serviciu. Am timp și pentru ele pentru că stăm în fiecare după-amiază câteva ore, nu multe, vreo oră și jumătate, depinde și de treaba pe care o am de făcut.

Când ajung acasă, doar Iris mă mai așteaptă pentru că Victoria doarme foarte devreme, de pe la 20:30, pentru că ea este foarte obosită, iar Iris mă mai așteaptă pentru o ultimă îmbrățișare, o ultimă gâdilare, o distracție și după aceea, în 5 minute cade și ea lată, pe la 22:05 deja doarme. Astăzi, când să ies pe ușă, mi-au zis „Nu, mami, stop! Astăzi nu pleci! Nu pleci de acasă! Noi nu te lăsăm să pleci!”.
Și a trebuit să negociez, până când, la un moment dat una a venit cu o idee. Au scos niște abțibilduri și mi le-au lipit.(...) Deși colegii m-au întrebat: Dar nu ți le dai jos? Nu. Cine înțelege, înțelege, cine nu, asta este. Știu că soțul meu le deschide televizorul să mă vadă puțin, o să vadă că mami nu le-a dezamăgit, e cu stickerele pe mână. Niciodată nu trebuie să ne dezamăgim copiii și chiar dacă ne ducem la serviciu, nu trebuie să uităm că ei sunt ai noștri și trebuie să îi ducem cu noi pe oriunde putem,
chiar și la serviciu
.», a povestit Gabriela Cristea în mediul online.

Gabriela Cristea s-a prezentat într-un mod neașteptat în direct! Ce le-a promis fiicelor sale?
Gabriela Cristea și fiicele sale [Sursa foto: Facebook]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, discuțiile noastre erau: Hai să facem un copil!” Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies