Femeia asta a distrus stereotipurile din modelling! Trebuie sa vezi cum arata si cat de bine se imbraca!


Modelele plus size incep sa castige din ce in ce mai mult teren datorita sarmului si curajului de a arata ca se simt bine in propria piele.

 

Stefania Ferrario este una dintre aceste femei. Tanara de 23 de ani din Australia lucreaza ca model si refuza sa fie numita "plus-size".
In cea mai mare parte a timpului, Stefania este model de lenjerie intima, fapt care ii subliniaza forma perfecta a corpului. A publicat mai multe imagini pe Facebook cu hashtagul #DropThePlus.
"Sunt model. Din nefericre, in industria modelingului esti numita "plus-sized" daca esti putin mai mare ca media. Cred ca acest lucru are un impac negativa asupra sanselor de succes ale unei femei", spune Stefania.

Stefania Ferrario este una dintre aceste femei. Tanara de 23 de ani din Australia lucreaza ca model si refuza sa fie numita "plus-size".In cea mai mare parte a timpului, Stefania este model de lenjerie intima, fapt care ii subliniaza forma perfecta a corpului. A publicat mai multe imagini pe Facebook cu hashtagul #DropThePlus."Sunt model. Din nefericre, in industria modelingului esti numita "plus-sized" daca esti putin mai mare ca media. Cred ca acest lucru are un impac negativa asupra sanselor de succes ale unei femei", spune Stefania.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Jean Paul-Gaultier s-a retras! Cele mai cunoscute supermodele au venit să îi prezinte ultima colecție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri