Femei de succes poarta haine vechi de 80 de ani


Femei de succes poarta haine vechi de 80 de ani

Zilele trecute a avut loc “Balul Portului Popular” de la Ghimbav, în apropierea Braşovului, la care au participat mai multe personalităţi locale dar şi din Bucureşti. Printre ele şi Adela Diaconu, designer şi om de televiziune, care a purtat o ţinută veche de peste 80 de ani, la fel că şi prietena ei, Cristina Chiriac.

Adela Diaconu a purtat un costum autentic românesc, vechi de peste 80 ani din colecţia brandului "Flori de Ie" by Cristina Chiriac la Balul Portului Popular de la Ghimbav, Braşov. Ţinuta a atras atenţia nu doar prin cromatică deosebită dar şi valoarea să etnografică, cămeşa find cusută cu punct gras, o tehnică ce riscă să se piardă în prezent. 

S-ar parea că iia purtată face parte din colecţia „Flori de ie” acestea fiind unicat, produse originale certificate de un etnograf care atestă vechimea, originea şi modalitatea în care au fost realizate! S-ar părea

că vedeta a primit acest costum unicat de la Cristina Chiriac, ea fiind cea care a cucerit  piaţă internaţională cu tradiţiile româneşt, făcând cunoscută şi apreciată Ia românescă la nivel mondial. Pasiunea pentru ia românescă, multă muncă şi dăruire au făcut ca un vis să se materializeze într-o idée de succes.

Cristina Chiriac este Ambasadorul Antreprenoriatului Feminin din România şi una dintre cele mai cunoscute personaje din antreprenoriatul  feminin românesc.

Doctor în economie al Academiei Române şi preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor,  director general al WTC Bucureşti, a fost vicepreşedinte al Autorităţii de Valorificare a Activelor Statului în perioada 2009-2012, având o experienţă de peste 10 ani în aparatul guvernamental, începându-şi carieră în administraţia publică în funcţia de consilier al Corpului de Control al Primului Ministru. Începând cu anul 2012,  şi-a dedicat timpul dezbaterilor şi publicării articolelor pe teme economice, militând pentru reformarea sistemului, promovarea antreprenoriatului şi reducerea birocraţiei.

Puternică antreprenoare este şi fondatoarea brandului "Flori de Ie".
La rândul ei, despre Adela Diaconu, se poate spune că a reuşit să îmbine mai multe pasiuni într-o carieră de succes, susţinută în primul rând de setea de performanţă, de bine, de frumos. Braşoveanca de la poalele Tâmpei a făcut tenis de performanţă, a studiat integrare economică europeană, apoi management financiar, a fost cel mai tânăr candidat la Camera Deputaţilor din România în 2004, înainte să devină realizator şi producător TV, că apoi în 2016 să fie cel mai tânăr candidat pentru un

post de senator. A făcut tenis de câmp, economie, management financiar, politică, design vestimentar, televiziune.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana Cojocaru: Eclipsa de soare, moment crucial pentru fiecare zodie

Decizie ȘOCANTĂ! Ce se întâmplă cu Borcea și Valentina Pelinel

Slabeste 5 kilograme in 7 zile cu dieta cu pomelo! Iti transforma organismul!

Denisa de la "Bravo, ai stil", asa cum nu ai mai vazut-o NICIODATA! Uite cum arata in costum de baie rosu si sexy!

Al doilea Soare, fenomen extrem de rar in 2017! A mai avut loc in anul 3300 i.Hr. si a provocat "Potopul lui Noe"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Alimentele cu cele mai puține calorii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri