Fatih, confruntare cu Doga

Fatih, confruntare cu Doga
Fatih, confruntare cu Doga

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producțîi îl vor regăsi pe Fatih mai “îngrijorat” în ceea ce privește relația fostei sale soții, cu Giray

Faith devine extrem de gelos atunci când vine vorba de Doga, față de care încă mai are sentimente puternice de iubire. Gorkem, dar și Pembe remarcă manifestările “ciudate” ale lui Fatih, când vine vorba de Doga, iar certurile se intensifica între tinerii soți.

Gorkem va avea parte de un șoc atunci când Fatih îi spune acesteia că persoane importante din familia sa îl sfătuiesc să divorțeze, din cauza comportamentului nepotrivit al acesteia față de familie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe de altă parte, Omer va trebui să se confrunte cu Gorkem, după ce femeia află că acesta își sfătuiește nepotul să divorțeze. Doga, în schimb, trăiește momente frumoase alături de Giray și chiar îl va înfruntă pe Fatih atunci când acesta își manifestă gelozia față de viața privată a fostei sale soții.

Kîvîlcîm va fi nevoită să se confrunte cu prejudecățile familiei Unal, atunci când aceasta va fi desemnată, de către soțul său, în fruntea departamentului de publicații al firmei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies