Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio melodia ei de debut: „Nu m-am aşteptat să ajungă la sufletul publicului atât de repede”


Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio melodia cu care se lansează în muzică.


In articol:

Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio, în cadrul unei emisiuni muzicale. Însoţită de tatăl ei, Lavinia a fost invitată recent într-un studio, acolo unde, cu căşti pe urechi şi un microfon pe masă, a început să cânte, în timp ce părintele ei a fotografiat-o. (vezi de ce a ajuns Cristi Mitrea pe mâna chirurgilor)

Citeste si: Cât de bine arată Romaniţa Iovan la 54 de ani! FOTO

Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio: “Puteţi comuta acum"

“Puteţi comuta acum pe Radio România Actualităţi, Lavinia cântă în primă audiţie melodia ei de debut”, a scris chirurgul care a supravieţiuit accidentului aviatic din Apuseni din 20 ianuarie 2014, în urma căruia au decedat pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion.

Fata chirurgului Radu Zamfir a cântat la radio: "Este deja o mică vedeta a familiei"

„Lavinia este o fată foarte talentată, îi place muzica şi face parte din corul “Alegreto”, unde studiază pianul, dar şi baletul. Ea este deja o mică vedeta a familiei. A fost deja la multe concursuri şi lumea o iubeşte. A fost incredibil şi, sincer, nu m-am aşteptat să ajungă la sufletul publicului atât de repede. Fiica mea chiar este foarte talentată”, povestea medicul în urmă cu ceva vreme.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri