Fashionista Corina uimeste din nou! Isi poarta bratarile… pe picior!


Cea mai in voga artista din Romania… uimeste din nou! Dupa ce si-a vopsit parul roz si a declansat o adevarata manie in randul admiratoarelor sale, Corina da tonul acum unei noi mode: bratarile purtate pe picior.

 

Aflata in vacanta pentru cateva zile la Mamaia, Corina s-a pozat pe un sezlong din apartamentul ei de pe litoral intr-o tinuta de scolarita obraznica, purtand bratari colorate pe picior.
“Bratarile se poarta acum nu doar pe maini ci si pe picioare. Fanele mele stiu ca imi plac la nebunie accesoriile si dupa fiecare concert primesc cadou zeci de bratari de toate culorile.  Acestea arata foarte cool pe picior mai ales daca le poti cu o fusta scurta si tenesi”, spune Corina.
Corina nu a avut o vacanta propriu-zisa in aceasta vara, aceasta profitand la maxim de putinele zile libere dintre concerte.
“Am foarte multe concerte in aceasta vara, astfel ca nu am avut parte de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Am profitat la maxim de cele cateva zile libere pentru a ma deconecta si a-mi incarca bateriile. Am vizitat Castelul Bran, iar saptamana trecuta am ajuns pentru cateva zile la mare. M-am cazat intr-un apartament superb la Hotel Bavaria, am iesit la plaja pentru cateva ore si am dormit mult”, continua Corina.

Aflata in vacanta pentru cateva zile la Mamaia, Corina s-a pozat pe un sezlong din apartamentul ei de pe litoral intr-o tinuta de scolarita obraznica, purtand bratari colorate pe picior.

Bratarile se poarta acum nu doar pe maini ci si pe picioare. Fanele mele stiu ca imi plac la nebunie accesoriile si dupa fiecare concert primesc cadou zeci de bratari de toate culorile.  Acestea arata foarte cool pe picior mai ales daca le poti cu o fusta scurta si tenesi”, spune Corina.Corina nu a avut o vacanta propriu-zisa in aceasta vara, aceasta profitand la maxim de putinele zile libere dintre concerte.

Am foarte multe concerte in aceasta vara, astfel ca nu am avut parte de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Am profitat la maxim de cele cateva zile libere pentru a ma deconecta si a-mi incarca bateriile. Am vizitat Castelul Bran, iar saptamana trecuta am ajuns pentru cateva zile la mare. M-am cazat intr-un apartament superb la Hotel Bavaria, am iesit la plaja pentru cateva ore si am dormit mult”, continua Corina.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri