Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialului “Vinovați de iubire”, ce va începe pe 9 mai, la Kanal D, face dezvăluiri despre rolul său “Am trăit și eu mari iubiri…”

Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialului “Vinovați de iubire”, ce va începe pe 9 mai, la Kanal D,  face dezvăluiri despre rolul său  “Am trăit și eu mari iubiri…”
Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialului “Vinovați de iubire”, ce va începe pe 9 mai, la Kanal D, face dezvăluiri despre rolul său “Am trăit și eu mari iubiri…”

Farah Zeynep Abdullah, frumoasa și talentata actriță care da viață personajului principal feminin İnci, din serialul “Vinovați de iubire”, ce va avea premiera joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, este foarte atașată de personajul pe care îl interpretează. Actrița, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că Inci seamănă cu mama ei.

„Am învățat ce este dragostea autentică de la mama mea. Mama mea iubește foarte mult viața. Crede în bunătate şi în iubire, de aceea spun că mama mea seamănă cu İnci”,  dezvăluie actrița.

Mai mult, Farah Zeynep Abdullah a mărturisit fanilor că părinții ei au trăit un eveniment similar, ca acela al întâlnirii dintre Han și İnci, protagoniștii serialului “Vinovați de iubire”, și în urma căruia, cei doi se vor îndrăgosti.

Întrebată dacă a trăit o dragoste atât de mare asemeni personajelor Inci și Han, Farah a răspuns:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

”Chimia fiecărei iubiri este diferită. Dinamica iubirii lor (Han și Inci – n.r.) este aparte. Am trăit și eu mari iubiri, din acest punct de vedere există o asemănare puternică”,  a mărturisit frumoasa actriță.

Începând de joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul “Vinovaţi de iubire” prezintă povestea de viaţă dramatică, inspirată din realitate, a doi îndragostiţi care duc povara unor tragedii din trecut, și care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Nu ratați premiera noului serial “Vinovați de iubire”, joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D.

Producția va fi difuzată săptămânal, joi și vineri, de la ora 20:00.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies