“Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

“Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

În episodul serialului “Familia Borgia”, difuzat în această seară, la ora 22:00, la Kanal D2, telespectatorii vor fi purtați înapoi în timp, în plină perioadă a Italiei Renașterii, pentru a se bucura de povestea fascinantă a celebrei familii Borgia.

Fanii serialului vor fi prinși în mijlocul unui vârtej al intrigilor politice, putere și pasiuni interzise. Corupția și șantajul vor fi la ordinea zilei, în timp ce personajele se vor angaja în jocuri de putere și alianțe periculoase pentru a-și atinge scopurile.

Cesare (Mark Ryder) se pregătește să plece în Franța, la Lyon, pentru a se căsători cu prințesa Carlotta (Paloma Bloyd), spre îngrijorarea tatălui care nu este de acord cu plecarea acestuia.

Sfinția Sa, Papa (John Doman), consideră că Cesare trebuie să rămână la Curte, în aceste vremuri tulburi, acum când un copil din marea familie Borgia este dispărut.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Rodrigo Borgia Lanzol (Rafael Cebrian) proaspăt sosit din Spania, Valencia, ajunge la curtea papală. Spre surprinderea lui Cesare, vărul său nu a venit întâmplător, ci la invitația Papei care l-a desemnat pe acesta căpitan în garda papală. Spre mirarea fiului său, Papa îl alege pe Rodrigo Borgia Lanzol, supranumit “El Pequeno”, micul Rodrigo, să-l găsească pe copilul Lucreziei (Isolda Dychauk), care a fost răpit din casa Adrianei de Mila (Andrea Sawatzki). 

 Nu ratați în această seară, de la ora 22:00 un nou episod din serialul ”Familia Borgia”, numai la Kanal D2.Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies