“Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

“Familia Borgia” revine cu un nou episod în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

În episodul serialului “Familia Borgia”, difuzat în această seară, la ora 22:00, la Kanal D2, telespectatorii vor fi purtați înapoi în timp, în plină perioadă a Italiei Renașterii, pentru a se bucura de povestea fascinantă a celebrei familii Borgia.

Fanii serialului vor fi prinși în mijlocul unui vârtej al intrigilor politice, putere și pasiuni interzise. Corupția și șantajul vor fi la ordinea zilei, în timp ce personajele se vor angaja în jocuri de putere și alianțe periculoase pentru a-și atinge scopurile.

Cesare (Mark Ryder) se pregătește să plece în Franța, la Lyon, pentru a se căsători cu prințesa Carlotta (Paloma Bloyd), spre îngrijorarea tatălui care nu este de acord cu plecarea acestuia.

Sfinția Sa, Papa (John Doman), consideră că Cesare trebuie să rămână la Curte, în aceste vremuri tulburi, acum când un copil din marea familie Borgia este dispărut.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Rodrigo Borgia Lanzol (Rafael Cebrian) proaspăt sosit din Spania, Valencia, ajunge la curtea papală. Spre surprinderea lui Cesare, vărul său nu a venit întâmplător, ci la invitația Papei care l-a desemnat pe acesta căpitan în garda papală. Spre mirarea fiului său, Papa îl alege pe Rodrigo Borgia Lanzol, supranumit “El Pequeno”, micul Rodrigo, să-l găsească pe copilul Lucreziei (Isolda Dychauk), care a fost răpit din casa Adrianei de Mila (Andrea Sawatzki). 

 Nu ratați în această seară, de la ora 22:00 un nou episod din serialul ”Familia Borgia”, numai la Kanal D2.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies