Faith, situație incertă

Faith, situație incertă
Faith, situație incertă

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regăsi pe Fatih într-o situație incertă, în ceea ce privește viitorul său alături de Doga.

Fatih, care își dorește foarte mult a-și reconsolida relația cu Doga, fosta sa soție, va avea parte de surprize neplăcute din două părți: pe de o parte, Gorkem se “agață” de casnicia sa, cu toate că observă nepotrivirea evidentă dintre ea și soțul său și, pe de altă parte, Doga îi spune fostului soț că nu îl mai iubește, cu toate că i-a cerut să divorțeze, dacă vrea să reia relația cu ea.

Pembe și Abdullah nu îi mai permit fiicei lor, Nursema, a mai lucra alături de Ruzgar, după ce au aflat că acesta o iubește și vrea să formeze un cuplu cu frumoasa fată. Pe de altă parte, Kîvîlcîm se confruntă cu situații stranii, neînțelegerile fiind la tot pasul la noul loc de muncă, din cauza membrilor familiei Unal.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou epiosd din serialul ”O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Top coafuri pentru mirese la modă toamna aceasta

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies