Faimoasa ispită a pierdut sarcina. Frumoasa șatenă era însărcinată cu primul copil


Faimoasa ispită Alexandra Diaconescu a pierdut prima sarcină. Frumoasa șatenă era însărcinată pentru prima dată.


In articol:

Fanii emisiunii „Insula Iubirii” au fost șocați la aflarea veștii că Alexandra Diaconescu, fostă concurentă și mai apoi ispită, a pierdut sarcina. Frumoasa șatenă a fost în culmea fericirii când a aflat că va aduce pe lume primul său copil, împreună cu logodnicul său, Mădălin.

Citeste si: Ispita Nicoleta Dragne trece prin momente crunte din cauza sarcinii! „De o lună stau în pat, nu mai...”

faimoasa, ispita, alexandra diaconescu, a pierdut sarcina, însărcinată

Cine este Alexandra Diaconescu?

Devenită faimoasă în urma relației cu Aurel, cu care a și participat la Insula Iubirii, Alexandra Diaconescu s-a întors la celebrul show în postura de ispită. După ce a trecut peste suferința produsă de aurel, frumoasa șatenă a început o relație demnă de romanele de dragoste, împreună cu un vechi prieten.

După ce Alexandra și Mădălin s-au logodit, faimoasa ispită a anunțat în luna decembrie a anului trecut, printr-un mesaj senzațional, că urmează să devină mamă. Din păcate, visul său, acela de a aduce pe lume primul său copil, s-a năruit în momentul în care a aflat că a pierdut sarcina.

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz! Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, din nou împreună. Mesajele care i-au dat de gol

faimoasa, ispita, alexandra diaconescu, a pierdut sarcina, însărcinată

Faimaosa ispită, Alexandra Diaconescu, a pierdut sarcina

Alexandra Diaconescu a devenit, după participarea la „Insula Iubirii”, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Fericirea acesteia, împlinirea sufletească și pacea spirituală- toate aceste stări de spirit pe care Alexandra le-a râvnit o perioadă lungă de timp, au fost umbrite de aflarea unei vești tragice: șatena a pierdut sarcina.

Apropiații cuplului format din Alexandra și Mădălin au declarat pentru VIVA! că relația frumoasei ispite și a iubitului acesteia, Mădălin, a trecut printr-un moment critic. Deși a pierdut prima sa sarcină, iar visul de a deveni mamă s-a năruit, iubitul Alexandrei Diaconescu i-a fost aproape la orice pas, așa că frumoasa ispită a avut toată susținerea iubitului.

faimoasa, ispita, alexandra diaconescu, a pierdut sarcina, însărcinată

Citeste si: Cea mai iubită ispită de la Insula iubirii este însărcinată


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri