„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley
„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

Gina Pistol a postat un medaj emoționant pe Instagram după ce a spus „DA” în fața ofițerului stării civile.

Gina Pistol și Smiley au avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Cei doi au devenit ieri, 27 mai, soț și soție, atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu. Astfel, tinerii căsătoriți s-au bucurat vizibil emoționați de tot ceea ce le-a rezervat ziua de 27 mai.

După ce a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei, Gina Pistol a postat un mesaj de-a dreptul emoționant în mediul online.

Gina Pistol, prima reacție după ce a devenit soția lui Smiley

Citește și: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley
Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă ca în povești.

Încă de când au hotărât că vor să facă împreună pasul cel mare, cei doi s-au ocupat de toate detaliile necesare ca în ziua cea mare totul să fie perfect. Chiar dacă perioada de dinainte de nuntă a fost una stresantă atât pentru Smiley, dar mai ales pentru Gina, blondina a reușit să obțină nunta mult visată și a fost cuprinsă de un sentiment de recunoștință pentru toate acestea.

Astfel, prezentatoarea TV a postat în mediul online, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley, un mesaj emoționant prin care și-a exprimat sentimentele de recunoștință față de tot ceea ce a trăit alături de soțul său. Gina Pistol i-a făcut o declarație de-a dreptul emoționantă soțului său, exprimându-și astfel iubirea nemărginită.

Alături de mesajul emoționant, blondina a postat și un scurt filmuleț în care le-a arătat fanilor săi cum a amenajat localul în care va avea loc petrecerea de nuntă, acolo unde ea și Smiley au petrecut alături de invitații lor până în zori.

În cadrul filmulețului se pot observa mesele atent decorate cu cele mai fine detalii, la care tinerii îndrăgostiți au ținut să insereze diferite mesaje reprezentative cu titluri și versuri din melodiile lui Smiley. 

  „A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie.

Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍 ”,   a scris Gina Pistol în mediul online.

 Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„Am dormit puțin și repede.” Gina Pistol, declarații din ziua nunții!

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Alegere neașteptată pentru Alev

Ștefania și Cosmin din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă! „M-am simțit trădat! M-am simțit dezamăgit de tine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, luni, 27 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies