„Eu l-am înșelat pe el foarte mult.” Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă

„Eu l-am înșelat pe el foarte mult.” Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă
„Eu l-am înșelat pe el foarte mult.” Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani și împreună au un fiu. Cu toate că antrenorul a fost însurat în acea perioadă.

Vica este o persoană foarte sinceră și deschisă și de fiecare dată și-a asumat fiecare lucru pe care l-a făcut, motiv pentru care a recunoscut că l-a înșelat pe Victor Pițurcă și nu doar o dată.

Citește și: ”Este cel mai plătitor.” Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre soțul Valentinei Pelinel

Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă

Vica Blochină este cunoscută drept cea mai longevivă amantă din showbiz, ea și Victor Pițurcă având o relație de 16 ani. Se pare că pe parcursul relației, dansatoarea l-ar fi înșelat de mai multe ori, motivul fiind justificat.

Când l-a întâlnit pe Victor Pițurcă, Vica Blochina era una dintre cele mai admirate dansatoare din barul Melody din Capitală, dansând cu o trupă de balet Lituaniană.

La Melody, Victor Pițurcp a și Vica Blochina au început o poveste de dragoste care a durat 16 ani, iar rodul iubirii lor a fost un copil. În cele din urmă s-au despărțit pe fondul unui scandal, iar Pițurcă a refuzat pentru o vreme să îl recunoască pe fiul său, Edan, cu Vica Blochina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pe tot parcursul timpului, Vica Blochina și-a dorit ca Victor Pițurcă să divorțeze și să aibă parte de un nou început alături de ea, dar din păcate pentru ea, antrenorul nu și-a lăsat soția și a decis că este mai bine să aibă două relații în paralel.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva.

Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați.
Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile”,
a spus Vica la emisiunea În Oglindă.

Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă
Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă[Sursa foto: Instagram]

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă de multe ori

Chiar dacă cei doi erau împreună de 16 ani și Victor Pițurcă a fost singurul bărbat pentru care dansatoarea a avut sentimente reale, acest lucru nu a oprit-o să îl înșele de mai multe ori.

Acesta ar fi fost modul ei de a se răzbuna pentru că bărbatul nu a reușit să se desprindă de căsnicia pe care o avea.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică. Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea. Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea cu mine”, a mai mărturisit Vica.

Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă
Vica Blochina, despre motivul pentru care i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Beatrice Olaru a născut a doua oară! „Andrei s-a hotărât să vină mai repede pe lume!”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală.” Cu ce regrete trăiește Vica Blochina

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies