„Eu îi încurajez pe ai mei copii să folosească tablete, telefoane, să acceseze jocuri, să le folosească cum vor ei.” Cristina Șișcanu este de acord cu folosirea tehnologiei de către copii!

„Eu îi încurajez pe ai mei copii să folosească tablete, telefoane, să acceseze jocuri, să le folosească cum vor ei.” Cristina Șișcanu este de acord cu folosirea tehnologiei de către copii!
„Eu îi încurajez pe ai mei copii să folosească tablete, telefoane, să acceseze jocuri, să le folosească cum vor ei.” Cristina Șișcanu este de acord cu folosirea tehnologiei de către copii!

În urmă cu ceva timp, Cristina Șișcanu a explicat de ce își încurajează copiii să petreacă timp pe telefoane.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează zilnic imagini sau filmulețe cu activitățile sale și ale familiei. Mai mult decât atât, soția lui Mădălin Ionescu este extrem de transparentă și mereu spune ceea ce gândește, fără să se teamă că va fi criticată.

Cristina Șișcanu își încurajează copiii să petreacă timp pe telefoane

Citește și: „Am fost o răsfățată. Toată viața alor mei se învârtea în jurul meu. Eu cred că le-am întors cumva.” Cum a fost copilăria Cristinei Șișcanu și ce eforturi făceau părinții ei pentru a-i îndeplini visul

Cristina Șișcanu este de acord cu folosirea tehnologiei de către copii!
Familia Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Nu e o fiță, e o necesitate. Am cântărit și analizat, nu suntem bogați, nu e doar o strategie de marketing.” Cristina Șișcanu, despre noua mașină achiziționată

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a explicat că ea își încurajează copiii să petreacă timp pe telefon și să folosească tehnologia, pentru a fi la curent cu noile schimbări ale inteligenței artificiale și pentru a le fi ușor să se adapteze acestora.

Oricât ne-am dori noi ca ai noștri copii să nu stea pe tablete, pe telefoane, nu se poate asta. În primul rând, practic este foarte greu. În al doilea rând, ar fi o prostie din partea noastră ca părinți să le interzicem acest lucru. Inteligența artificială a luat o amploare foarte mare și cu repeziciune se răspândește așa prin toate domeniile. Există deja companii în care acționarii sunt oameni și în rest sunt doar software.

Pare ușor ciudat și asta pentru că este ceva nou pentru noi oamenii. Peste câțiva ani o să vi se pară atât de comun lucrul acesta cu filmatul și expusul pe rețelele de socializare. Toată lumea face curățenie, toată lumea face mâncare. Nu e ca și cum îmi expun eu viața personală, intimă, privată. Astea sunt lucruri de zi cu zi. Până la urmă, toată lumea mea interioară o știu doar eu.
Mulți dintre voi sunteți spectatori la viața mea ca la un spectacol, dar în esență nu știți nimic despre ea. Lucrurile care sunt expuse sunt reale. Așa se întâmplă.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Eu îi încurajez pe ai mei copii să folosească tablete, telefoane, să se joace, să acceseze jocuri, să le folosească cum vor ei. Petrei nu i-am interzis niciodată tableta sau telefonul. Dacă mi se părea că a stat cam mult și că o dor ochii, îi ziceam. Atâta timp cât Petra stă la școală până la 16:30 în fiecare zi, apoi ajunge acasă, mai mănâncă, se recreează și după acest moment mai intră pe tabletă.

Lunea și marțea are activități de acasă, meditație la română și matematică. Timpul pentru tabletă și telefon în cursul săptămânii este destul de redus. Eu aș vrea să stea mai mult, tocmai pentru că inteligența artificială a luat un avânt destul de mare și pe zi ce trece crește. Copiii noștri trebuie să fie pregătiți pentru așa ceva.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu este de acord cu folosirea tehnologiei de către copii!
Cristina Șișcanu alături de Filip și Petra [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Ioana, sotia lui Mihai Gainușă. " Eram vecini și, la un moment dat, era să ne tamponăm cu mașinile."

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies